Tonen als Planning Lijst

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Somfy Mornin+ Gordijnmotor (2-pack)
  Somfy Mornin+ Gordijnmotor (2-pack)
  • Automatiseer gordijnen
  • Draadloos
  • Timer functie
   159,-
  Adviesprijs Normale prijs  198,- -€ 39,00 Je bespaart 20%
 2. My Smart Blinds Solar panel
  My Smart Blinds Solar panel
  • Altijd in bedrijf
  • Milieuvriendelijk
  • Laad de automation kit op
   45,-
 3. Vóór 00:00u besteld, volgende werkdag in huis

  55 dagen uitproberen & gratis retour

 4. Vóór 00:00u besteld, volgende werkdag in huis

  55 dagen uitproberen & gratis retour

Tonen als Planning Lijst

2 producten

Van hoog naar laag sorteren

Maak ook je raamdecoratie slim

Alles in huis wordt zo langzamerhand slimmer en hier kan je van profiteren! Slimme apparaten helpen het leven van mensen namelijk vergemakkelijken. Een van die slimme toepassingen in huis zijn slimme gordijnen, maar wat kan je hier nu eigenlijk mee?

De voordelen van slimme raamdecoratie 

Of je nu ‘gewone’ gordijnen hebt, rolgordijnen of jaloezieën, het is allemaal slim te maken. En het is helemaal niet nodig om ook direct je raamdecoratie volledig te vervangen. Zo kun je met de producten van Smart Blinds op eenvoudige wijze je bestaande raamdecoratie slim maken. Met bepaalde onderdelen in deze smart kit kun je je raamdecoratie geautomatiseerd laten werken. Daarbij zijn er allerlei extra opties mogelijk. Zo bedien je je raamdecoratie door middel van een afstandsbediening, maar is het ook mogelijk om een speciale app te installeren en hiermee je raamdecoratie te bedienen. Met een druk op de knop van je smartphone zal je raamdecoratie openen, sluiten of op een bepaalde gewenste stand gaan staan.

Dit is handig als het overdag zonnig weer is en je aan het werk bent. Je kunt dan vanuit je werk thuis de raamdecoratie sluiten en zo kom je ’s avonds thuis in een koel huis. Hangt je raamdecoratie op een plek waar je moeilijk bij kunt? Geen enkel probleem meer met slimme gordijnen. Zelfs dan kun je zonder moeite je raamdecoratie openen en sluiten, zonder obstakels weg te halen om bij je raamdecoratie te kunnen. 

Zowel binnen als buiten slimme raamdecoratie 

Naast slimme raamdecoratie kun je ook slimme raamdecoratie voor buiten nemen, automatische rolluiken bijvoorbeeld. Rolluiken verhogen het veiligheidsgevoel, doordat je je ramen ‘s avonds kunt beschermen tegen inbraak, maar kunnen tevens dienen als zonnewering. Ook automatische rolluiken zijn tegenwoordig gemakkelijk te bedienen met een app op je smartphone of met een afstandsbediening. Kijk in onze webshop voor de mogelijkheden van de slimme raamdecoratie, zodat je je huis weer een stukje slimmer maakt.