Tonen als Planning Lijst

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Somfy Mornin+ Gordijnmotor (2-pack)
  Somfy Mornin+ Gordijnmotor (2-pack)
  • Automatiseer gordijnen
  • Draadloos
  • Timer functie
   159,-
  Adviesprijs Normale prijs  198,- -€ 39,00 Je bespaart 20%
 2. Ecovacs Winbot W950 Ramenwasser
  Ecovacs Winbot W950 Ramenwasser
  • 4-traps reiniging
  • Alle raamtypes
  • Smart drive
   332,-
 3. Vóór 00:00u besteld, volgende werkdag in huis

  55 dagen uitproberen & gratis retour

 4. My Smart Blinds Solar panel
  My Smart Blinds Solar panel
  • Altijd in bedrijf
  • Milieuvriendelijk
  • Laad de automation kit op
   45,-
 5. Vóór 00:00u besteld, volgende werkdag in huis

  55 dagen uitproberen & gratis retour

Tonen als Planning Lijst

3 producten

Van hoog naar laag sorteren

Slimme woonaccessoires met een hoge gebruiksvriendelijkheid

De steeds groter wordende populariteit van smarthomes zorgt ervoor dat het aantal toepassingsmogelijkheden ook steeds verder toeneemt. Inmiddels zijn er tal van producten op dat vlak verkrijgbaar die kunnen regelen dat taken, die tot op heden niet of nauwelijks automatisch afgehandeld konden worden, voortaan zelfstandig hun werk kunnen doen. Aangezien 50five dé online smarthomespecialist bij uitstek is, zal het je waarschijnlijk niet verbazen dat we ook wat betreft het aanbieden van dit soort toepassingen voorop lopen. Daarbij verliezen we echter niet uit het oog dat de nieuwste snufjes ook absoluut gebruiksvriendelijk dienen te zijn. Onze experts zijn per slot van rekening van menig dat een smarthome je leven vereenvoudigen in plaats van het ingewikkelder moet maken. 

Allerlei intelligente woonaccessoires die je leven nòg makkelijker maken 

Op het gebied van woonaccessoires maken we in ons assortiment onderscheid tussen klokken en raamdecoratie. In de categorie klokken ontdek je allerlei soorten digitale uurwerken, die je in de setting van je smarthome kunt integreren zodat bepaalde acties exact op tijd in gang gezet worden. En met ‘exact’ bedoelen we ook echt exact, want ze zijn draadloos met je wifirouter verbonden, zodat ze geregeld zelfstandig online kunnen checken of ze nog steeds exact de juiste atoomtijd weergeven. In de categorie raamdecoratie hebben we tenslotte allerlei slimme hulpmiddelen opgenomen, die je bijvoorbeeld kunnen helpen met het automatisch reinigen van je ramen. Dankzij de app op je telefoon of tablet kun je dat reinigingsproces vooraf programmeren of vanuit je luie stoel op afstand manueel activeren, waarna het reinigingsapparaat de klus zelfstandig verder voor je klaart. In deze categorie tref je overigens ook slimme zonwering aan, zodat je op basis van tijd of een gebeurtenis (bijvoorbeeld een oplopende buitentemperatuur) onder andere je jaloezieën kunt activeren. 

Alle bestelde woonaccessoires worden snel thuisbezorgd 

Met welke slimme woonaccessoires je je smarthome ook wilt verrijken, 50five zorgt ervoor dat je er snel mee aan de slag kunt gaan. Bestel je vandaag voor 00.00 uur, dan heb je je order namelijk morgen al in huis. Neem er rustig de tijd voor om je aankoop uit te proberen. Als binnen onze ruimhartige zichttermijn van 55 dagen blijkt dat je er niet helemaal tevreden over bent, dan kun je het gratis naar ons terugsturen.