Geen producten gevonden voor deze selectie.

Zwembadsensoren zorgen doorlopend voor een optimale waterkwaliteit

Ben je de gelukkige bezitter van een zwembad bij je huis, dan weet je ongetwijfeld hoe belangrijk goed onderhoud ervan is. Dat betekent vanzelfsprekend niet alleen maar dat je er geregeld blaadjes, takjes of andere vervuilingen uit moet missen, maar ook dat de waterkwaliteit in algemene zin gewoonweg prima in orde moet zijn. Zo voorkom je per slot van rekening dat er allerlei vervelende bacteriën in het water actief worden, die mogelijk zelfs een gevaar voor je gezondheid op zouden kunnen leveren. Tenzij je ervoor gestudeerd hebt, is het bepalen van de waterkwaliteit in je zwembad in de regel eigenlijk vooral een kwestie van gissen. Om de zoveel tijd gooi je er een chloortablet in, in de hoop dat het weer voor een tijdje afdoende is om de kwaliteit van het zwemwater te kunnen waarborgen. Maar tijden veranderen en giswerk is niet langer nodig. Inmiddels zijn er namelijk slimme zwembadsensoren verkrijgbaar. 

Je zwemwaterkwaliteit wordt professioneel gemeten 

Met een slimme watersensor kun je namelijk exact bepalen hoe het met de kwaliteit van je zwemwater gesteld staat en of het nodig is om op basis van de gemeten waarden een vervolgactie in gang te zetten. De sensoren meten namelijk niet alleen het chloorgehalte van het water, maar kunnen je ook vertellen hoe hoog de Ph-waarde is. Los van dit soort deskundige meetwaarden fungeren dergelijke apparaten ook als zwembadthermometer, zodat je ook meteen weet of het water op dat moment de juiste temperatuur heeft. Omdat we hier met slimme meetapparaten te maken hebben, spreekt het natuurlijk voor zich dat de gemeten waarden draadloos aan je smartphone of tablet worden doorgegeven. De specifieke app voor het verwerken van de meetwaarden biedt je meestal ook de mogelijkheid om de uitgelezen waarden op te slaan, zodat je over langere periodes exact kunt zien hoe de waterkwaliteit zich ontwikkelt.

Snelle levering van je slimme zwembadsensor

Wil je morgen al de eerste testmetingen met je slimme zwembadsensor verrichten? Dat kan! Bij 50five geldt namelijk, dat bestellingen die voor 00.00 uur zijn ontvangen de volgende dag al worden thuisbezorgd. We vinden het sowieso erg belangrijk dat onze klanten tevreden zijn over hun aankoop, daarom hanteren we op al onze producten een retourperiode van maar liefst 55 dagen.