Geen producten gevonden voor deze selectie.

Audio voor in de tuin

Je huis is af, de tuin aangelegd en de eerste warme zomeravonden zijn in aantocht. Zou het dan niet fijn zijn als je ook audio in de tuin hebt om heerlijk van muziek te genieten? Je hebt tegenwoordig een ruime keuze op het gebied van tuin speakers. Draadloos is daarbij een handige optie zodat je geen kabels vanuit je woonkamer naar de tuin hoeft te gebruiken. Dat regel je bijvoorbeeld door met bluetooth speakers je tuin van muziek te voorzien. Maar ook speakers die via wifi verbonden zijn, zijn ideaal in gebruik. Zorg er dan wel voor dat het wifi-signaal ver genoeg komt. 

Tuin audio met behulp van bluetooth

Luister naar je favoriete muziek terwijl je geniet van een glas wijn op het terras in je tuin. Niet met een koptelefoon, maar comfortabel via bluetooth speakers. Tuin audio klinkt zo als nooit tevoren. Nodig je vrienden uit voor een gezellige barbecue of geniet op zondagochtend van een kopje koffie in de tuin terwijl op de achtergrond rustige loungemuziek speelt. 

Tuin speakers: draadloos luistergenot

Met een wifi tuin speaker geniet je ook van muziek in je tuin of op je terras. Plaats de box of boxen bij je in de tuin en beluister je afspeellijsten via een muziek-app op je telefoon of tablet. Zorg wel voor een wifi-signaal dat stabiel is en een goed bereik heeft in je tuin. Met behulp van een wifi extender of een compleet wifi-systeem in huisis dat in een handomdraai geregeld.

Ook heerlijk genieten van muziek in de tuin of op het balkon? Maak dan een keuze uit de draadloze tuin speakers die wij voor je geselecteerd hebben. We testen elk product voor we het in ons assortiment opnemen, dus je weet zeker dat deze speakers door ons goedgekeurd zijn. Kies ook voor audio in de tuin via 50five en bestel direct bij ons online. Bestel voor vanavond 22.00 uur dan heb je je tuin speaker de volgende dag al in huis.