Geen producten gevonden voor deze selectie.

Geniet van het goede leven met slimme apparaten van LG

De slogan van het van oorsprong Zuid-Koreaanse elektronicamerk LG luidt al enige jaren “Life’s Good”. Het is een statement dat zeker van toepassing is als je de indrukwekkend lange lijst aan verschillende elektrische apparaten bekijkt die de onderneming wereldwijd aan de man brengt. Producten van LG maken tal van zaken in je dagelijkse leven een stuk gemakkelijker vanwege de innovatieve oplossingen die erin verwerkt zijn. Het is dus niet zo verwonderlijk dat het merk zich middels smart LG producten ook op het terrein van smarthomes aan het begeven is. 

Op een slimme manier de was doen

Zo maakt een LG wasmachine inmiddels deel uit van het assortiment. Je kunt het apparaat via een app op je telefoon of tablet kunt bedienen, ongeacht waar je je op dat moment bevindt. Handig als je bijvoorbeeld op je werk zit en opeens tot de conclusie komt dat je was vergeten om het apparaat aan te zetten. Daarnaast biedt de app je de mogelijkheid om 20 verschillende wasprogramma’s te downloaden en kan hij je waarschuwen als de wasmachine last van een storing heeft. Die storingsinformatie kun je vervolgens ook heel gemakkelijk met de supportafdeling van LG delen, zodat ze je snel en gericht van een oplossing kunnen voorzien om het ontstane probleem te verhelpen. Los van de slimme opties van dit type wasmachine, zit het apparaat ook boordevol innovatieve technieken die ervoor zorgen dat je was sneller en energiezuiniger kan worden afgehandeld.

LG koelkasten met slimme functies

De diagnostische optie die je in de app voor je wasmachine aantreft is overigens ook voor de slimme Amerikaanse koelkast van LG beschikbaar. Daarnaast kun je met behulp van je app in dit type LG koelkast de temperatuur regelen op afstand inschakelen, evenals de Express Freeze optie. Naast slimme functionaliteit op afstand beschikken de moderne intelligente koelkasten van LG over nog een andere innovatieve functie. Als je namelijk graag wilt zien welke producten er precies in je koelkast liggen, dan klop je gewoon twee keer op de ruit van het apparaat, waarna automatisch de binnenverlichting aangaat. Omdat je dankzij deze methode de deur niet hoeft te openen ontsnapt er geen koude lucht wat tot gevolg heeft dat het apparaat energiezuiniger kan functioneren.