Tonen als Planning Lijst

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Ecovacs Winbot W950 Ramenwasser
  Ecovacs Winbot W950 Ramenwasser
  • 4-traps reiniging
  • Alle raamtypes
  • Smart drive
   332,-
 2. Ecovacs Deebot Ozmo 610 Robotstofzuiger
  Ecovacs Deebot Ozmo 610 Robotstofzuiger
  • Dweilen en stofzuigen
  • Stofzuigt zeer grondig
  • Laadt automatisch op
   349,-
 3. Vóór 00:00u besteld, volgende werkdag in huis

  55 dagen uitproberen & gratis retour

 4. Ecovacs Deebot DR98 Robotstofzuiger
  Ecovacs Deebot DR98 Robotstofzuiger
  • Compleet pakket
  • Uitgebreide reiniging
  • Volautomatisch
   799,-
 5. Vóór 00:00u besteld, volgende werkdag in huis

  55 dagen uitproberen & gratis retour

Tonen als Planning Lijst

3 producten

Van hoog naar laag sorteren

Dankzij doorlopende innovaties zijn schoonmaakrobots van EcoVacs superslim

Wat fabrikant EcoVacs betreft verdient elk gezin z’n eigen robot om daarmee het dagelijkse leven op een slimme manier comfortabeler te maken. Om dat doel te bereiken timmert de onderneming sinds de start in 2006 wereldwijd flink aan de weg. Omdat het laboratorium van het ontwikkelteam en de fabriek van EcoVacs letterlijk buren van elkaar zijn, kan er snel worden ingesprongen op nieuwe trends en heeft die nauwe onderlinge band er inmiddels ook voor gezorgd dat het bedrijf elk jaar meer dan 20 nieuwe innovatieve robotproducten op de markt kon brengen. 

Stofzuigen of dweilen? Menig EcoVacs apparaat kan beide!

De meest populaire producten van EcoVacs die je kopen kunt hebben allemaal te maken met het reinigen van je huis. Het bedrijf heeft naast schoonmaakapparaten die slechts een specifieke taak uit kunnen voeren ook varianten in haar assortiment beschikbaar die meerdere verschillende huishoudtaken automatisch voor je af kunnen handelen. In die laatstgenoemde productcategorie doelen we voornamelijk op robotstofzuigers, zoals de EcoVacs Deebot Ozmo 610, die ook in staat zijn om te dweilen. Dat dweilen gebeurt overigens niet helemaal automatisch. Deze functie werkt alleen als je eerst het waterreservoir vult en de dweil aan het apparaat bevestigt. Alle stofzuigers en stofzuiger-dweilcombi’s van EcoVacs kun je met behulp van een app op je telefoon of tablet op afstand bedienen en programmeren en ze zijn allemaal in staat om te detecteren wanneer hun accu bijna leeg is. Op zo’n moment rijden ze zelfstandig terug naar hun laadstation om van nieuwe energie voorzien te worden. De EcoVacs robotstofzuiger in de hogere prijsklassen beschikt over diverse aanvullende slimme functies, waaronder het in kaart kunnen brengen van de te reinigen ruimte zodat het schoonmaken zo efficiënt mogelijk gebeurt.

Ook je ramen wassen kan voortaan veel gemakkelijker

Naast robotstofzuigers en -dweilers ontdek je in het assortiment van EcoVacs ook een robot die in staat is om geheel automatisch je ramen te zemen. Het apparaat start met slechts één druk op de knop en is in staat om alle soorten en typen glas streeploos voor je te reinigen. Je kunt dit schoonmaakapparaat met behulp van een meegeleverde afstandsbediening besturen en vanwege het slimme ontwerp van deze raamwasrobot wordt tijdens het reinigingsproces geen hoekje of randje van je venster overgeslagen.