Geen producten gevonden voor deze selectie.

50five helpt je bij de keuze van de perfecte over en magnetron

Ongetwijfeld de meest onmisbare items in iedere keuken, een goede oven en magnetron. In de webshop van 50five vind je ongetwijfeld waarnaar je al lange tijd op zoek was.

De smart oven en smart magnetron van 50five

Een nieuwe oven of magnetron kopen, gaat vaak gepaard met heel wat afwegingen die je moet maken. Kies je voor een los model of inbouw? Hoe groot moet het toestel zijn? Welke mogelijkheden vind je absoluut noodzakelijk? Je gaat dan ook helemaal voorbereid met je lijstje op zoek naar een toestel dat hieraan voldoet.

Wat als wij van 50five je een toestel kunnen aanbieden dat zelfs de grootste verwachtingen overtreft? Graag stellen wij de nieuwe generatie smart ovens en magnetrons aan je voor. Makkelijk in gebruik, veilig, duurzaam en met de nieuwste snufjes uitgerust. 

  • Kies je voor een smart toestel dan heb je het grote voordeel dat je je toestel van op afstand kan bedienen. Dit via een app op je smartphone of tablet waardoor je maaltijd keurig opgewarmd is op het moment dat jij dat wil of dat je oven voorverwarmd en klaar voor gebruik op je staat te wachten bij thuiskomst.

  • De reinigingsfunctie zorgt door een verwarming op hoge temperatuur dat al het vuil in je toestel herleid wordt tot as dat je gemakkelijk uit kan vegen en je terug een schone oven of magnetron hebt.

  • Een speciale verwarmingsfunctie, de 4D hete lucht genaamd, zorgt ervoor dat ieder plaatsje in je oven even warm is en je gerechten dus gelijkmatig garen.

  • Dankzij een handig touch panel geen gedoe meer met vervelende draaiknoppen. Op het touchscreen kies je je bereidingswijze en je toestel doet de rest.

  • Ook aan veiligheid werd gedacht, zo kan je je toestel heel eenvoudig koppelen aan je rookmelders. Je app of je melders geven steeds een signaal als er iets verkeerd zou lopen

Een nieuwe magnetron of oven kopen doe je in alle vertrouwen bij 50five

Al onze producten staan voor duurzaamheid, zuinigheid en veiligheid in combinatie met de laatste nieuwe technologieën. Altijd een slimme koop bij 50five.