Geen producten gevonden voor deze selectie.

Het perfecte kopje koffie of thee op het perfecte moment 

Een dampende kop koffie die je opwacht bij het opstaan? Een rustgevend kopje thee als je van je drukke baan thuiskomt? Het kan allemaal met een slim koffiezetapparaat of een slimme waterkoker van 50five. 

Laat je verrassen door ons aanbod 

Alle toestellen binnen ons koffie en thee assortiment blinken uit in gebruiksgemak, kwaliteit en innovatie. Dankzij onze toestellen kom je nooit meer zonder je favoriete kopje koffie of thee te zitten. 

De toestellen beschikken allen over een ingenieus systeem gekoppeld aan gebruiksvriendelijke software. Door een programma op je smartphone of tablet bedien je eender waar en eender wanneer je toestellen. 

Zoveel mogelijkheden 

Door middel van een programma op je smartphone kan je je slimme waterkoker of je slim koffiezetapparaat eender waar en eender wanneer bedienen. 

Wanneer je op weg bent naar huis bijvoorbeeld kan je via je smartphone je toestel activeren zodanig dat je koffie net klaar staat als je je voordeur opent. Een perfecte manier van thuiskomen. Bovendien kan je ook timers instellen op bepaalde tijdstippen, zo ben je bijvoorbeeld steeds zeker van een verse kop koffie of thee bij het ontwaken. 

Door geïntegreerde sensoren krijg je steeds een melding als de bonen of het water bijna op zijn. Ook hier hoef je je dus geen zorgen meer om te maken, het toestel doet dit voor jou. Door de koppeling van het programma aan een bestelmodule, kan je op dat moment nieuwe bonen bestellen zonder ervoor naar de winkel te hoeven gaan. Snel en makkelijk bij je thuis geleverd. 

Koffiezetten en thee maken wordt een stuk gemakkelijker door deze toestellen, maar dat is niet alles. Bovenop alle innovatieve technische snufjes wordt ook zeer sterk ingezet op de kwaliteit van de koffie. Door nieuwe technieken kan je optimaal genieten van de beste smaak en aroma's. Koffie zoals deze hoort te zijn dus. 

Bestel vandaag nog bij 50five 

Neem vandaag nog een kijkje in onze webshop. Voor verdere productinformatie kan je steeds beroep doen op onze supportdienst die je graag te woord staat en helpt bij het maken van je keuze.