Geen producten gevonden voor deze selectie.

De was doen was nooit eerder zo eenvoudig 

Onmisbaar in ieder huishouden is ongetwijfeld en goede en betrouwbare wasmachine. We willen immers allemaal dat onze kledij er steeds onberispelijk uitziet, dat onze gordijnen een mooie kleur hebben en dat ons beddengoed proper is. Moet je een nieuwe wasmachine kopen? Hou deze zaken dan zeker en vast in het achterhoofd bij de keuze. 

De wasmachines van 50five 

Bij de keuze van de wasmachines in ons aanbod gingen wij uit van kwaliteit, zuinigheid, duurzaamheid en gebruiksgemak, maar vooral of de wasmachine ook slim is. Allen kenmerken die een goede wasmachine onderscheiden van de rest, plus dat beetje extra gebruiksgemak. Om een goede wasmachine te kopen wat tips die je kunnen helpen bij je keuze. 

Zuinigheid is voor vele gebruikers een belangrijke voorwaarde. Niet alleen kan je bij ons kiezen voor toestellen met een energiezuinig label, je kan ook kiezen voor bijvoorbeeld de turbowash functie. Door deze laatste technologie kan je de duurtijd van de wasbeurt drastisch inkorten wat zorgt voor een lager energieverbruik en een lager waterverbruik. Dit bovendien zonder aan kwaliteit in te boeten. 

Ben je gewoon om je was te doen als je thuis bent? Een luidruchtige machine kan dan bijzonder storend zijn. Door innovatieve technieken werden de motoren van onze machines zodanig ontworpen dat zij een aanzienlijk lager geluid produceren dan de klassieke machines. 

Wil je een slimme wasmachine? Kies dan voor de smart wasmachine die je door middel van een app kan bedienen. Enige voorwaarde is een WiFi-signaal in de buurt van je toestel en dan kan je van eender waar en eender wanneer je wasmachines bedienen. Je kan hiermee je toestel op afstand starten, gebruik maken van voorgeprogrammeerde wasprogramma's en je krijgt meldingen wanneer een storing zou optreden. 

Welke wasmachine je ook kiest, 50five biedt je de beste mogelijkheden 

Neem gerust een kijkje in de rubriek wasmachines in onze webshop. Wij bieden kwalitatieve wasmachines aan betaalbare prijzen met een enorme keuze aan technologische opties. De was doen wordt kinderspel met behulp van 50five. De raad en adviezen van onze experts en de garantie op het toestel, bieden je extra garanties. Aarzel dus niet langer en bestel je nieuwe slimme wasmachine vandaag nog bij 50five. Wil je het meteen helemaal goed aanpakken? Bekijk dan ook eens onze slimme wasdrogers!