Geen producten gevonden voor deze selectie.

Met een slimme wasdroger wordt zelfs je natste was kurkdroog 

Dat wasdrogers veel meer kunnen dan alleen maar het drogen van natte was met behulp van warme lucht bewijzen de slimme varianten die inmiddels te koop zijn. Deze moderne machines beschikken namelijk over tal van innovatieve technieken, die er niet alleen voor zorgen dat kurkdroge was het eindresultaat is. De nieuwste varianten worden ook wel een warmtepompdroger genoemd omdat zet het droogproces op een veel efficiëntere manier afhandelen. Een slimme condensdroger kan namelijk op basis van het gewicht van de was en de vochtigheidsgraad ervan bijvoorbeeld zelfstandig bepalen hoelang het apparaat in bedrijf moet zijn om alles optimaal te kunnen drogen. Op die manier kun je onder andere voorkomen dat je onnodig veel stroom verbruikt. Slimme sensoren in de droogtrommel van een intelligente wasdroger kunnen daarnaast bijdragen aan een extra zorgvuldig droogproces. Ze zijn daarmee de ideale toevoeging aan je slimme wasmachine.

Was drogen met behulp van een app 

Net als bij het overgrote deel van de andere slimme apparaten die 50five in haar webshop aanbiedt, werkt ook een smart droger samen met een app op je telefoon of tablet. Met behulp van die app kun je je wasdroger volledig op afstand besturen, ongeacht waar je je op dat moment bevindt. Dat besturen beperkt zich in dat soort gevallen overigens niet alleen maar tot het in- en uitschakelen van het apparaat. Je kunt langs die weg ook allerlei verschillende droogprogramma’s activeren. Functioneert je slimme wasdroger niet zoals je verwacht? Ook in dat geval kan de app je van dienst zijn, aangezien je er ook een technische diagnose mee uit kunt voeren, zodat je snel ontdekt wat er precies loos is. Je hoeft jezelf overigens nauwelijks zorgen te maken over eventuele mankementen aan je slimme wasdroger als je deze via 50five aanschaft. Voordat dit soort apparaten in ons assortiment worden opgenomen, worden ze eerst uitvoerig door onze experts getest. Alleen apparaten die deze tests moeiteloos doorstaan worden aan onze webshop toegevoegd, zodat je altijd de garantie hebt dat je over de beste wasdroger kunt beschikken. 

Je nieuwe slimme droger wordt snel thuisbezorgd 

Besluit je om een slimme wasdroger te kopen bij 50five, dan zetten onze medewerkers alles op alles om het apparaat zo snel mogelijk bij je thuisbezorgd te kunnen krijgen. In de regel geldt dat orders die we voor 23.00 uur hebben binnengekregen de volgende dag al geleverd worden. We hanteren standaard een ruimhartige zichttermijn van 55 dagen. Ben je tijdens die periode niet helemaal tevreden over je nieuwe slimme wasdroger, dan retourneer je hem gewoon gratis aan ons.