Sluiten


Honeywell Lyric

De thermostaten van de Honeywell Lyric-serie stellen je in staat om je verwarming volledig af te stemmen op je wensen, waar je ook bent. Op elk moment heb je de controle over je wooncomfort, verwarm je efficiënter en bespaar je dus ook op je energierekening. Ontdek alle mogelijkheden van de Honeywell T6 en T6R slimme thermostaat!

Maak kennis met Honeywell Lyric

Meer comfort en meer besparen

De Honeywell Lyric T6 en T6R slimme thermostaten zorgen ervoor dat je je verwarming volledig kan aanpassen aan je agenda en je woning altijd precies de gewenste temperatuur is. Het grote voordeel hiervan is dat er alleen wordt verwarmd wanneer jij dat wil en dus bespaar je energie. Wil je de temperatuur aanpassen, of je nou thuis bent of niet? Dan kun je deze gemakkelijk hoger of lager zetten via de Honeywell Home app. De Lyric T6(R) weet hoe lang het duurt voordat je huis op temperatuur is en past zich daarop aan. Zo kom je nooit in een koud huis thuis! Wil je dat de verwarming uitschakelt als je uit huis gaat en automatisch inschakelt als je onderweg naar huis bent, dan kun je gebruik maken van geofencing.

 

De mogelijkheden van Honeyell Lyric T6(R)

Volledig in te stellen

Geofencing

Plug and Play

Als je instelt dat je huis om 18.00u 20 graden moet zijn, dan zorgt de Honeywell Lyric T6 daarvoor. Hij weet na verloop van tijd hoe lang het duurt om de woning op te warmen. Afhankelijk daarvan begint hij op een bepaalde tijd met verwarmen. Deze intelligentie helpt ook om de temperatuur te behouden, ongeacht de buitentemperatuur.

Huisdierdetectie

De Honeywell Lyric slimme thermostaat is verkrijgbaar in een bedrade en draadloze variant. De bedrade Lyric T6 hang je aan de muur. De draadloze Lyric T6R kan worden neergezet op vlakke oppervlakten en communiceert met je CV-ketel door middel van een meegeleverde module. Je hoeft alleen de stekker in het stopcontact te steken.


Lyric T6

Bedraade aansluiting


Single-zoneverwarming


Geschikt voor OpenTherm CV-ketel


Geschikt voor stadsverwarming


Geschikt voor vloerverwarming


Niet geschikt om vloerverwarming apart te verwarmen


Geofencing


Touch screen met schermverlichting


7-daags programma


Wandmontage


Op afstand bedienen


Integratie met Google Home, Apple HomeKit, Apple Watch, Amazon Echo, IFTTT


Lyric T6R

Draadlos


Single-zoneverwarming


Geschikt voor OpenTherm CV-ketel


Geschikt voor stadsverwarming


Geschikt voor vloerverwarming


Niet geschikt om vloerverwarming apart te verwarmen


Geofencing


Touch screen met schermverlichting


7-daags programma


 Vrijstaand met 230V voeding


Op afstand bedienen


Integratie met Google Home, Apple HomeKit, Apple Watch, Amazon Echo, IFTTT


Kies jouw Honeywell Lyric thermostaat

Wil je je huis per kamer apart verwarmen?

Honeywell Lyric installeren 

Geen gedoe en optimale werking

De smart home experts van 50five kunnen de slimme thermostaten van Honeywell vakkundig voor je installeren. Vooral bij de multi-zone oplossing van Honeywell evohome is dit zeer aan te raden. Er is namelijk vakkennis en kunde voor nodig om deze goed te installeren. En je wil natuurlijk niet dat je thermostaat maar half werkt en je in de kou zit. Ook kan er schade ontstaan door ondeugdelijke installatie. Ons advies: laat je Honeywell verwarmingsoplossing installeren door een smart home expert. Bovendien stellen we alles voor je in en krijg je gratis advies over het juiste gebruik van het systeem.

Waterzijdig inregelen