Sluiten

Honeywell installatie

Bij de installatie van een Honeywell (evohome) verwarmingsoplossing komt in sommige gevallen meer kijken dan je vooraf zou denken. Als je voor een smart home product van Honeywell kiest en erin investeert, is goede installatie essentieel om ervoor te zorgen dat alles naar behoren werkt. Alleen dan kun je profiteren van alle voordelen ervan. Bij 50five begrijpen we dit als geen ander! Daarom staan onze smart home experts voor je klaar als je ze nodig hebt.

Laat Honeywell installeren door 50five

50five is gecertificeerd installateur van Honeywell smart home oplossingen. Onze experts weten alles van de producten en hoe deze kundig voor je te monteren, installeren en instellen. Zo kun je ervan uit gaan dat alles naar behoren werkt en dat je alle mogelijkheden van Honeywell benut. Dit zijn de voordelen van installatie door 50five:

  • De beste smart home experts gaan aan het werk voor je
  • Je device is snel en vakkundig geïnstalleerd
  • Een gratis Wi-Fi check, advies, tips en uitleg over je aanwinst
  • Haal het meest uit je smart device

We installeren de volgende Honeywell producten

Installatie Honeywell evohome

De multi-zone verwarmingsoplossing van evohome is één van de meest geavanceerde en veelzijdige die op dit moment verkrijgbaar is. We raden ten zeerste aan om dit systeem te laten installeren door een smart home expert met ervaring met Honeywell evohome. De juiste installatie hangt namelijk nauw samen met de situatie in je huis en je wensen. Onze gecertificeerde experts weten exact wat nodig is om je Honeywelle evohome bij je te installeren.

De voordelen van evohome installatie

Op maat gemaakt

Zoals aangegeven hangt de manier waarop de Honeywell evohome oplossing moet worden geïnstalleerd sterk samen met je huidige installatie en wensen. Heb je bijvoorbeeld vloerverwarming die je in een zone wil indelen? Dan is de installatie anders dan als je dat niet hebt of wil.

Deskundig advies

Als je je Honeywell evohome wil laten installeren door onze experts, dan vragen we altijd om informatie over je huidige systeem. Alleen zo kunnen we een gedegen advies uitbrengen en kunnen we mogelijke problemen al van tevoren voorkomen.

Vakwerk

50five is Certified Honeywell Installer. Dat wil zeggen dat we weten wat we doen, de installatie vakkundig kunnen uitvoeren en vervolgens kunnen uitleggen hoe je het systeem het beste kan gebruiken om eruit te halen wat erin zit

 

Waterzijdig inregelen

Waterzijdig inregelen is een kleine ingreep die ervoor zorgt dat je nóg meer besparing realiseert op je energieverbruik, tot wel 37% in combinatie met Honeywell evohome. Het is zeer aan te raden dit tegelijkertijd te laten doen als je Honeywell radiatorknoppen laat vervangen.

Vraag een offerte op maat aan

Hulp of advies nodig bij Honeywell installatie? Neem contact met ons op

Stel een vraag

Via een contactformulier geef je gemakkelijk jouw vraag of opmerking door en deze wordt bewaard in jouw account.

Chat met ons via Messenger

Chat met een werknemer via Facebook Messenger (let op: openingstijden op Messenger wijken af van de reguliere openingstijden).