Sluiten

Honeywell beveiliging

De beveiligingsoplossingen van Honeywell zorgen ervoor dat je je huis altijd en overal in de gaten kan houden. Als er thuis iets gebeurt, word je direct op de hoogte gebracht. De geavanceerde IP-camera’s, het evohome slimme alarmsysteem, slimme rook- en CO-melders en accessoires zorgen ervoor dat je met een gerust gevoel van huis kan. Bovendien beheer je alles gemakkelijk via de Total Connect Comfort app en kun je realtime kijken wat er thuis gebeurt.

Honeywell IP-camera's

Honeywell C2 indoor beveiligingscamera

De meest geavanceerde IP-camera in de Honeywell Home familie is de Honeywell C2. Je legt elk moment vast in HD en je bent altijd op de hoogte als er iets gebeurt via de Honeywell Home app.

  • 1080p beeldkwaliteit en brede kijkhoek
  • Aanpasbare waarschuwingszones en meldingen bij beweging
  • Detecteert en onderscheidt geluid
  • Nachtzicht tot 10 meter
  • Tweeweg audio om te kunnen communiceren
 

Honeywell C1 indoor beveiligingscamera

De Honeywell C1 indoor IP-camera zorgt ervoor dat je met een gerust hart van huis kan. Als er beweging in huis is of als er een alarm afgaat, stuurt de C1 IP-camera direct een melding naar je smartphone.

  • Intelligente geluidsdetectie
  • Geofencing, hij weet wanneer je niet thuis bent
  • 135° kijkhoek en tot 5 meter nachtzicht
  • Tweeweg-audio en beeldopslag op SD-kaart

Vergelijking Honeywell C1 en C2 IP-camera's

HONEYWELL C1 IP-CAMERA


Rook- en CO-alarmen


Digitale zoom x5


135° beeldhoek


720p resolutie


5 meter nachtzicht


Integratie met Amazon Alexa en IFTTT


Geofencing


2 waarschuwingszones


Muur- en tafelmontage


HONEYWELL C2 IP-CAMERA


Rook- en CO-alarmen en babymonitor


Digitale zoom x6


145° beeldhoek


1080p resolutie


10 meter nachtzicht


Integratie met Amazon Alexa en IFTTT


Geofencing


4 waarschuwingszones


Muur-, plafond- en tafelmontage


Honeywell evohome alarmsysteem

Je huis altijd in veilige handen

Naast het Honeywell evohome verwarmingssysteem heeft Honeywell ook een uitgebreid assortiment in evohome beveiligingsproducten. Dit systeem is gemakkelijk te installeren en toe te passen in bijna elke woning. Honeywell biedt evohome basispakketten met beveiligingsproducten, maar deze breid je eenvoudig uit met meerdere accessoires. Zo houdt je je huis altijd in de gaten en weet je direct als er iets aan de hand is.

Evohome uitbreidingen

Bewegingssensoren

De Honeywell evohome bewegingssensoren zijn huisdierimmuun. Dat wil zeggen dat het alarm niet wordt geactiveerd door je hond of kat, maar alleen als het echt nodig is. Bovendien zijn deze sensoren draadloos, dus plaats je ze gemakkelijk waar je maar wil. De variant met camera maakt een foto als er beweging wordt waargenomen.

Raam- en deursensor

Deze evohome sensor plaats je bij een raam of deur. Zodra de sensor (en het alarm) is geactiveerd, stuurt deze een signaal naar de app als dat raam of die deur wordt geopend. De twee elementen worden namelijk afzonderlijk geplaatst op het kozijn en de deur/het raam. Zodra de connectie wordt verbroken, gaat er een signaal naar het alarm.

Sirenes

De Honeywell evohome beveiligingsserie bevat ook twee sirenes die afgaan als het alarm wordt getriggerd. Je kunt ervoor kiezen om zowel binnen als buiten een sirene te plaatsen. De binnensirene is draadloos en heeft een maximaal volume van wel 120 dB(A). De draadloze buitensirene is uitgerust met een visueel alarm in de vorm van een rode flitslamp.

Tags en knoppen

Je kunt je Honeywell evohome alarmsysteem natuurlijk met de Total Connect Comfort app bedienen, maar soms is het handig om dat te doen zonder je smartphone te hoeven pakken. Honeywell heeft daarvoor diverse tags, afstandsbedieningen en paniekknoppen voor ontwikkeld. Met één druk op de knop schakel je het alarm in, uit of laat je de sirene afgaan!

Populaire accessoires

Honeywell evohome Rook- en CO-melders

Altijd op de hoogte van gevaar

De draadloze rookdetector en CO-detector van Honeywell evohome zijn eenvoudig te integreren in je Honeywell evohome beveiligingssysteem. Je plaatst beide detectoren waar je maar wil, omdat ze werken op batterijen met een batterijduur van tot wel 6 jaar. Als de detectoren rook of koolmonoxide waarnemen, gaat het alarm van 85 dB(A) af en krijg je een melding via de Honeywell Total Connect Comfort app. Zo ben je altijd direct op de hoogte van gevaar in huis en kun je zowel de hulpdiensten als familie of buren waarschuwen!