Sluiten

Honeywell Home-productcategorieën

Verwarming

Met de verwarmingsproducten van Honeywell Home heb je altijd en overal volledige controle over je verwarming. Of je nu thuis bent, onderweg of op vakantie. De slimme thermostaten, slimme radiatorknoppen en andere accessoires werken naadloos samen om te zorgen voor optimaal wooncomfort en besparing op je energierekening!

Beveiliging

Als je van huis gaat, wil je er zeker van zijn dat je eigendommen veilig zijn. Je huis goed afsluiten is een goed begin, maar het geeft een extra veilig gevoel als je je huis van afstand in de gaten kunt houden. Diverse beveiligingsoplossingen van Honeywell Home bieden dan de oplossing. Onder andere slimme IP-beveiligingscamera’s en een evohome alarmsysteem zorgen dat je huis in veilige handen is.

Populaire Honeywell Home-producten

Honeywell Home installeren

Deskundige installatie door 50five

De installatie van sommige Honeywell Home smart home oplossingen vereist enige handigheid en vakkennis om ervoor te zorgen dat het product 100% naar behoren functioneert. Denk bijvoorbeeld aan Honeywell Evohome Multizone verwarming. De experts van 50five kunnen alle producten van Honeywell Home voor je installeren: van een Honeywell Lyric thermostaat tot het geavanceerde alarmsysteem van Honeywell Home. Zij zijn getraind om alles deskundig aan te sluiten, in te stellen en je te adviseren. Laat je Honeywell Home-oplossing installeren door 50five en je kunt erop vertrouwen dat het product naar behoren werkt!

Smart home integraties

Google Assistant

Deze slimme assistent stelt je in staat om vele smart home oplossingen en merken met elkaar te verbinden, waaronder Honeywell Home. Ook bedien en beheer je deze gemakkelijk in de Google Home app of met je slimme speaker van Google. Gebruik je stem om Honeywell Home-producten te bedienen: begin gewoon met ‘OK, Google’.

Amazon Alexa

Ook de slimme assistent van Amazon, genaamd Alexa, kan worden gebruikt om Honeywell Home- producten in je smart home te integreren. De gebruikelijkste manier om dat te doen is Amazon Echo. Wil je de temperatuur in huis bijvoorbeeld aanpassen? Dan vraag je het simpelweg aan Alexa

Apple HomeKit

HomeKit is specifiek gemaakt voor Apple gebruikers en smart home apparaten met een Apple HomeKit integratie. Het grote voordeel is dat je je Honeywell Home-producten met je Apple Watch, iPhone, iPad of HomePod kunt bedienen. Al dan niet door je stem te gebruiken en Siri een commando te geven.

IFTTT

Met dit platform is het mogelijk om smart home producten van verschillende merken met elkaar te koppelen, maar ook met andere online diensten zoals het weerbericht. Door 'IFTTT-recepten’ te maken met Honeywell Home-producten kun je deze laten reageren op specifieke situaties of gebeurtenissen.