Sluiten

Breng je smart home
naar buiten met HomeKit

Wist je dat je smart home niet alleen maar binnenshuis voordelen oplevert, maar dat dat ook buitenshuis perfect toepasbaar is? Buitenverlichting, beveiliging, weersensoren: allemaal producten die je in staat stellen om je smart home naar buiten te halen. Uiteraard allemaal bediend met één app: de Woning app!

De voordelen van het HomeKit Outdoor Startpakket

Apple TV als Hub

De Apple TV in dit startpakket fungeert niet alleen als apparaat om video naar je TV te streamen, maar ook als basisstation voor al je HomeKit apparaten. Zodra je je Apple TV hebt verbonden met je wifi-netwerk, kun je inloggen met je iCloud account. Als je vervolgens op de Apple Home app inlogt met hetzelfde account, kun je al je HomeKit oplossingen instellen en bedienen in de Home app.

Geef je tuin meer sfeer

Met de Philips Hue Outdoor Lily Led-spots creëer je een unieke sfeer in je tuin. Verlicht een ornament, een boom of een struik om het meer magie uit te laten stralen. Met deze Lily spots heb je keuze uit 16 miljoen kleuren. Bovendien kun je ze geheel naar wens instellen in de Woning app, ze laten samenwerken met andere Hue lampen en nog veel meer! 

Automatisch water geven

De Eve Aqua stelt je in staat om de watertoevoer naar bijvoorbeeld een zwenksproeier automatisch te regelen. Stel sproeischema's in in de Woning app, zet de sproeier aan met één tik op de knop en monitor je waterverbruik. Sproei 5, 10, 15 minuten of langer. Zo hoef je je geen zorgen te maken dat je tuin droog staat als jij een weekendje of weekje weg bent.

Gemakkelijk uitbreiden

Je kunt je startpakket gemakkelijk uitbreiden, want zowel Philips Hue als Eve bieden meer producten om je tuin, balkon of terras. Zo kun je wandlampen, led-strips en weersensoren toevoegen en koppelen in de Woning app. Op die manier kun je er ook voor zorgen dat bijvoorbeeld het water geven gebeurt op basis van weerdata.

Ontdek de HomeKit Outdoor pakketten

vanaf

307,95

Dit pakket bevat alle basisbenodigdheden voor je outdoor smart home met HomeKit:


Apple TV als basisstation

Philips Hue Bridge 2.0

Philips Hue Outdoor Lily starterset met 3 LED-spots

Eve Aqua smart water controller

vanaf

307,95

Geef je tuin extra sfeer en bewater automatisch met dit HomeKit Advanced pakket:


Apple TV als basisstation

Philips Hue Bridge 2.0

Philips Hue Outdoor Lily starterset met 3 LED-spots

Philips Hue Outdoor LED Welcome Wandlamp

Philips Hue Motion sensor

Eve Aqua smart water controller

De voordelen van het HomeKit Outdoor Advanced pakket

Meer sfeer

Met maar liefst 3 Lily spots en een Welcome Wandlamp die je gemakkelijk aan een muur of op de schutting monteert heb je voldoende verlichting om je hele tuin of terras om te toveren tot een sfeervol onderkomen. Als je wil, kun je er zelfs nog een Hue Outdoor Led-strip aan toevoegen voor nóg meer sfeerverlichting.

Automatiseer je tuinverlichting

De Hue Motion sensor zorgt ervoor dat je lampen automatisch aan gaan wanneer er beweging wordt waargenomen. Kom je bijvoorbeeld binnen, dan schakelen de tuinlampen automatisch aan. Deze sensor werkt overigens ook voor de binnenverlichting. Als je deze koppelt met de buitenverlichting, werkt alles mooi samen.

Automatisch water geven

Evenals in het startpakket, vind je in dit advanced pakket een Eve Aqua. Hiermee regel je automatisch de watertoevoer, waardoor je je sproeiers kan automatiseren. Je stelt gemakkelijk in wanneer de tuin wordt bewaterd en hoe lang de sproeiers aan moeten staan in de Woning app.

HomeKit informatie en inspiratie

Automatiseer je tuin

Zo gebruikt je Apple HomeKit om je tuin te automatiseren.

Philips Hue en HomeKit

Profiteer van de mogelijkheden van Hue met Apple HomeKit.

Eve en HomeKit: een gouden combi

EVE producten zijn specifiek gemaakt voor HomeKit.

Maak je huis slim met Siri

Gebruik je stem om je HomeKit apparaten te bedienen.

Ontdek meer toepassingen voor HomeKit

Apple HomeKit geeft je het comfort en de geruststelling die je verdient. Naast het naar buiten halen van je smart home, kun je nog veel meer met HomeKit om je leven te veraangenamen. Ontdek de andere oplossingen voor HomeKit bij 50five:

Comfort

Creëer een aangename sfeer in huis voor elk moment.

Merken die werken met HomeKit