Sluiten

Bespaar energie
met Apple HomeKit

Energie besparen met HomeKit verwarmings- en verlichtingsoplossingen is eenvoudig: je kunt via de Apple Home app schema’s maken en scénes instellen, waardoor je alleen energie verbruikt op momenten dat het nodig is. Ontdek hier alle mogelijkheden van HomeKit om energie te besparen!

De voordelen van het HomeKit Energiebesparing Startpakket

Apple TV als Hub

De Apple TV in dit startpakket fungeert niet alleen als apparaat om video naar je TV te streamen, maar ook als basisstation voor al je HomeKit apparaten. Zodra je je Apple TV hebt verbonden met je wifi-netwerk, kun je inloggen met je iCloud account. Als je vervolgens op de Apple Home app inlogt met hetzelfde account, kun je al je HomeKit oplossingen instellen en bedienen in de Home app.

Verwarm per kamer

Met de tado° V3+ slimme thermostaat en de 6 tado° slimme radiatorknoppen is het mogelijk om elke kamer onafhankelijk van andere kamers te verwarmen. Wil je de woonkamer op 20 graden? Dan worden bijvoorbeeld de slaapkamers niet onnodig verwarmt, waar dat wel gebeurt als er ergens een radiator open staat. Zo bespaar je gemakkelijk energie.

Naar wens instellen

In HomeKit kun je instellen dat als iedereen het huis heeft verlaten, dat de verwarming automatisch zakt naar een ingestelde temperatuur. Tado° begint je huis weer te verwarmen als je dichterbij huis komt, zodat het aangenaam warm is zodra je binnenstapt. Ook kun je weekschema’s instellen en de thermostaat van overal bedienen (ook via Siri) om efficiënt te verwarmen.

Houd bij wat je bespaart

De tado° V3+ slimme thermostaat houdt bij hoeveel je hebt bespaard met slimmer verwarmen. Je ontvang elke maand een overzicht, waarin je kan zien wanneer er is verwarmd, hoeveel geld je hebt bespaard en meer! Met die besparing kun je het HomeKit Energiebesparing Startpakket al binnen 2 jaar hebben terugverdiend.

Ontdek de HomeKit Energiebesparingspakketten

vanaf

397,99

Dit pakket bevat alle basisbenodigdheden voor energiebesparing met HomeKit:


Apple TV als basisstation

tado° V3+ slimme thermostaat starterkit

6x tado° slimme radiatorknoppen

vanaf

571,94

Bespaar zowel gas als elektriciteit met dit HomeKit Advanced pakket:


Apple TV als basisstation

tado° V3+ slimme thermostaat starterkit

6x tado° slimme radiatorknoppen

Philips Hue starterkit White Ambiance

Philips Hue Motion sensor

3x Eve Door & Window sensor

De voordelen van het HomeKit energiebesparing advance pakket

Bespaar elektriciteit

Met de Philips Hue starterkit maak je verlichting in je eigen huis slim en kun je deze in de Apple Home app integreren. Je kunt de lampen vervolgens geheel programmeren, schema's instellen en met de app aan en uit zetten. Naast dat je alleen verlicht als het nodig is, zijn het zeer zuinige LED-lampen, waardoor je nog meer bespaart.

Open raam detectie

De 3 raam- en deursensoren van EVE nemen waar wanneer een raam open of dicht is. In de Apple Home app kun je aangeven dat als er een raam open staat, de verwarming in die kamer moet worden uitgeschakeld. Vervolgens wordt de temperatuur op die  radiatorknop in die betreffende kamer omlaag gezet om niet onnodig te verwarmen.

Automatisch verlichten

De Hue Motion sensor kan worden toegevoegd aan de Hue verlichting, waardoor je de verlichting op basis van beweging aan kan laten gaan. Ook kun je instellen of de verlichting fel moet zijn of niet en na hoeveel tijd deze uit moet gaan. De Hue motion sensor stelt je instaat je lampen compleet te automatiseren en efficiënt te verlichten.

Meer HomeKit energiebesparingspakketten

HomeKit informatie en inspiratie

Koppel tado° aan HomeKit

Zo installeer je tado° op de Apple Home app.

Philips Hue en HomeKit

Profiteer van de mogelijkheden van Hue met Apple HomeKit.

Eve en HomeKit: een gouden combi

EVE producten zijn specifiek gemaakt voor HomeKit.

Maak je huis slim met Siri

Gebruik je stem om je HomeKit apparaten te bedienen.

Ontdek meer toepassingen voor HomeKit

Apple HomeKit geeft je het comfort en de geruststelling die je verdient. Naast het besparen van energie, kun je nog veel meer met HomeKit om je leven te veraangenamen. Ontdek de andere oplossingen voor HomeKit bij 50five:

Comfort

Creëer een aangename sfeer in huis voor elk moment.

Merken die werken met HomeKit