Sluiten

Maak je huis comfortabel met Apple HomeKit

Met de Apple HomeKit Comfort bundels heb je alles om het jezelf comfortabel te maken in huis. Altijd de juiste temperatuur, de juiste verlichting en bovendien de mogelijkheid alles te automatiseren en op afstand te bedienen. Ontdek hier alle voordelen van de HomeKit Comfort voordeelbundels.

De voordelen van het HomeKit Comfort Startpakket

Apple TV als Hub

De Apple TV in dit startpakket fungeert niet alleen als apparaat om video naar je TV te streamen, maar ook als basisstation voor al je HomeKit apparaten. Zodra je je Apple TV hebt verbonden met je wifi-netwerk, kun je inloggen met je iCloud account. Als je vervolgens op de Apple Home app inlogt met hetzelfde account, kun je al je HomeKit oplossingen instellen en bedienen in de Home app.

Altijd de juiste temperatuur

De slimme thermostaat van tado° zorgt ervoor dat je efficiënter omgaat met je verwarming. Hij zorgt er namelijk voor dat je alleen verwarmt als het nodig is door middel van Geofencing. Ga je de deur uit? Dan zet de thermostaat de verwarming een tandje lager. Als je weer onderweg bent naar huis, zorgt tado° ervoor dat het huis weer is opgewarmd. Bovendien kun je schema’s instellen en de thermostaat op afstand bedienen.

Unieke sfeerverlichting

De slimme verlichting van Philips Hue zorgt ervoor dat je altijd een unieke sfeer kunt creëren in huis. De kleurverlichting is geheel naar wens in te stellen, afhankelijk van wat je op dat moment aan het doen bent en waar je behoefte aan hebt. Of je nu wil hobbyen, gamen, een film kijken of ontspannen lezen, Philips Hue biedt de verlichting die erbij past.

Automatiseer gemakkelijk

Alle producten in het HomeKit Comfort Startpakket zijn geheel in te stellen via de Woning app, waardoor je zowel je verwarming als verlichting kunt automatiseren. tado° zorgt ervoor dat er alleen wordt verwarmd als je thuis bent en met de Philips Hue Motion sensor gaan je lampen aan als er beweging wordt waargenomen. Ook kun je timers instellen dat de lampen automatisch aan gaan als de zon onder gaat en nog veel meer.

Ontdek de HomeKit Comfort pakketten

vanaf

452,-

Dit pakket bevat alle basisbenodigdheden voor een comforabel huis met HomeKit:


Apple TV als basisstation

tado° V3+ slimme thermostaat

Philips Hue White and Color Ambiance Starterkit E27

Philips Hue Lichtstrip v2 White and Color Ambiance

Philips Hue Motion Sensor

vanaf

580,95

Zorg dat je huis altijd comfortabel is met dit HomeKit Advanced pakket:


Apple TV als basisstation

tado° V3+ slimme thermostaat

Philips Hue White and Color Ambiance Starterkit E27

Philips Hue Motion sensor

Philips Hue Lichtstrip v2 White and Color Ambiance

Eve Door & Window sensor

Eve Room luchtkwaliteitsmeter

De voordelen van het HomeKit Comfort Advanced pakket

Luchtkwaliteit monitoren

De Eve Room is een draadloze luchtkwaliteitsmeter die in de gaten houdt of de lucht in huis schoon is, wat de temperatuur is en wat de vochtigheid is. Als de lucht in huis niet schoon is, gaat dat ten koste van je comfort. Je kunt hoofdpijn krijgen, minder energie hebben of slechter slapen. De Eve Room geeft op tijd aan of je je huis moet ventileren om je huis zo comfortabel mogelijk te krijgen.

Licht laten reageren op een deur/raam

De Eve Door & Window sensor vertelt je wanneer een raam of deur is geopend en wanneer deze door iemand wordt geopend. Je kunt vervolgens Philips Hue verlichting laten reageren hierop, zodat bijvoorbeeld direct licht hebt in de kelder als de deur ervan wordt geopend. Je kunt dit gemakkelijk instellen in de Woning app, ondanks dat de sensor van een ander merk is dan Hue.

Beveilig je huis

Een ander voordeel van de Eve Door & Window sensor is dat je een melding krijgt als er ergens een deur of raam wordt geopend. Zo weet je direct als iemand probeert binnen te komen, terwijl je niet thuis bent. Ook kun je zien of de laatste die het huis verliet alle ramen heeft dichtgedaan. En weet je wanneer de deur niet goed dicht is. Dit draagt bij aan een veilig en comfortabel gevoel in huis.

Meer HomeKit Comfort pakketten

HomeKit informatie en inspiratie

De beste HomeKit oplossingen

We zetten 9 smart home oplossingen op een rij om te gebruiken met HomeKit.

Comfortabel thuiskomen

Profiteer van de mogelijkheden van Hue met Apple HomeKit.

Eve en HomeKit: een gouden combi

EVE producten zijn specifiek gemaakt voor HomeKit.

Maak je huis slim met Siri

Gebruik je stem om je HomeKit apparaten te bedienen.

Merken die werken met HomeKit