Sluiten


Beveilig je huis
met Apple HomeKit

Met de beveiligingsoplossingen die ondersteund worden door Apple HomeKit hoef je je geen zorgen meer te maken als je de deur uit gaat. Met enkele kliks in de Apple Home app bedien en monitor je sensoren, camera's en meer in je huis. Ontdek alle mogelijkheden van onze beveiligingsproducten voor Apple HomeKit.

De voordelen van het HomeKit Beveiliging Startpakket

Het gemak van Apple TV

Naast het feit dat je gemakkelijk alles kan streamen naar je TV, functioneert Apple TV ook als basisstation voor je HomeKit producten. Verbind je Apple TV met je thuisnetwerk en ga naar ‘Instellingen’. Log op hetzelfde iCloud account in als dat je doet op de Apple Home app. Selecteer HomeKit en klik op ‘Mijn huis’ om je Apple TV te verbinden.

Deuren en ramen beveiligd

Twijfel je soms of je het raam wel hebt gesloten? Je kunt dat direct checken met de Eve deur- en raamsensoren. Gebruik de Apple Home app om je deuren en ramen in de gaten te houden of stel een scène in waarbij je direct de juiste temperatuur en verlichting in huis heb zodra je binnenstapt door je voordeur.

Laat een lampje aan           

Laat een lampje aan met HomeKit als je van huis bent om mogelijke indringers af te schrikken. Je kunt de Philips Hue White E27 lamp in dit pakket van overal bedienen waar internet aanwezig is via de Home app. Pas de helderheid aan met enkele kliks om de perfecte sfeer te creëren voor elk moment van de dag.

Ontvang notificaties

De Eve bewegingssensor zorgt altijd voor een veilig gevoel. Je krijgt direct melding van elke beweging in huis via de Home app. Deze geeft ook een overzicht van activiteit in het verleden. Bovendien kun je de Eve Motion instellen voor gemaksdoeleinden, zoals het aan laten springen van een lamp of plafondventilator zodra er beweging is.

Ontdek onze HomeKit beveiligingspakketten

vanaf

159,-

In dit pakket vind je alle basisbenodigdheden voor HomeKit:


Apple TV als basisstation

Netatmo Presence Bewakingsscamera voor buiten

Netatmo Slimme Rookmelder

Netatmo Welcome Camera

vanaf

151,-

Beveilig je huis met meer geavanceerde HomeKit producten:


Apple TV als basisstation

Netatmo Presence Bewakingsscamera voor buiten

Netatmo Welcome Camera

Eve Door & Window sensor

Eve Motion bewegingssensor

Philips Hue Starterkit - White E27 (met bluetooth)


De voordelen van het HomeKit Beveiliging Advanced Pakket

Energie monitoren

De Eve Energy is een slimme stekker die je in staat stelt om je apparaten aan en uit te schakelen met één druk op de knop in de Home app of via een Siri commando. Naast dat je huis veiliger en efficiënter wordt, laat de Eve in het HomeKit Advanced pakket ook zien wat het energieverbruik van het apparaat is.

Houd een oogje in het zeil

Houd je huis overal en altijd in de gaten met de Netatmo Presence outdoor IP-camera. Als onderdeel van je HomeKit-systeem kun je deze camera je tuin laten verlichten via de Home app of via Siri. Ook stuurt hij notificaties als er beweging in bepaalde zones is. Uiteraard is de camera voorzien van nachtzicht.

Brandveiligheid

Als er rook in huis hangt wil je dat zo snel mogelijk weten. De Eve Smoke rookmelder vertelt het je direct. Via de Home app kun je een scène aanmaken dat alle lampen aan gaan als Eve rook of een hoge temperatuur in huis meet. Dankzij de batterijduur van 10 jaar kan de Eve Smoke je zeer lang beschermen tegen brandgevaar.

Slim slot

De tijd van sleutels is voorbij met Nuki Smart Lock. Vanaf nu opent je deur wanneer je naar de deur loopt met je iPhone in je broekzak. Je kunt ook vrienden en familie op afstand binnen laten via de Apple Home app als jij van huis bent.

Meer HomeKit Beveiligingspakketten

HomeKit informatie en inspiratie

Combineer HomeKit apparaten tot een smart home

Hoe werkt de Home app en wat zijn de mogelijkheden?

De beste rookmelders voor HomeKit

Je familie en je huis zijn beiden veiliger met de juiste rookmelder, die tevens werkt met HomeKit.

Welke IP-camera's zijn geschikt voor Apple HomeKit?

Hier lees je hoe je je slimme beveiligingscamera onderdeel maakt van je smart home.

Hoe kun je voorkomen dat er bij je wordt ingebroken?

Inbrekers afschrikken ging nog nooit zo gemakkelijk als met de Netatmo Presence.

Merken die werken met HomeKit