Geen producten gevonden voor deze selectie.

Zelfs in de hedendaagse digitale wereld is papier gewoonweg onmisbaar

Hoe zou de wereld van vandaag eruit gezien hebben als enkele duizenden jaren geleden het papier niet was uitgevonden? Papier is per slot van rekening al sinds jaar en dag onze trouwe metgezel op de momenten dat we informatie aan anderen over willen dragen of als we het voor onszelf als gearchiveerd geheugensteuntje in willen zetten. Ongeacht of het nu om vuistdikke boekwerken of om slechts één A4-tje met tekst of illustraties gaat, papier is gewoonweg onmisbaar in ons dagelijkse leven. Zelfs nu we steeds meer overschakelen naar digitale informatieoverdracht. 

Kwaliteitsoogpunten van papier

Vertrouw je je informatie aan het papier toe, dan verwacht je natuurlijk wel dat dat papier van een goede kwaliteit is. In het geval van printer papier betekent dit dat afdrukken er haarscherp uit zullen zien en dat je niet bang hoeft te zijn dat de inkt uitloopt omdat de papierkwaliteit te wensen over laat. Daarnaast verlang je naar alle waarschijnlijkheid dat wit papier ook echt hagelwit is, zodat je er een uiterst professionele indruk mee kunt maken. Tenslotte is het van belang om het juiste gewicht in ogenschouw te nemen tijdens het papier kopen. Een te laag gewicht zou namelijk kunnen betekenen dat het papier van een te dunne kwaliteit is waardoor het te gemakkelijk zou kunnen scheuren, terwijl te dik papier mogelijk problemen op kan leveren in je printer vanwege vellen die telkens vast komen te zitten.

Papier bijna op? Morgen al een aangevulde voorraad!

Besluit je je papier te bestellen bij 50five, dan kunnen we je desgewenst advies geven welke papiersoort het beste aansluit op je persoonlijke of zakelijke situatie. Aangezien 50five razendsnel levert is het vrijwel uitgesloten dat je thuis of op je werkplek zonder papier komt te zitten. Bestellingen die voor 23.00 uur zijn geplaatst worden namelijk de volgende dag al op elk gewenst adres in Nederland bezorgd. We zijn er stellig van overtuigd dat je dik tevreden zult zijn over de kwaliteit van het papier dat we je leveren. Mocht het toch niet aan je verwachtingen voldoen, dan kun je het binnen onze standaardzichttermijn van 55 dagen aan ons retourneren.