Tonen als Planning Lijst

1 product

Van hoog naar laag sorteren
 1. Brother DCP-1612W All-In-One laser printer
  Brother DCP-1612W All-In-One laser printer
  • Print via WiFi
  • Kopieer & scan
  • Zelden storingen
   138,-
 2. Vóór 00:00u besteld, volgende werkdag in huis

  55 dagen uitproberen & gratis retour

 3. Vóór 00:00u besteld, volgende werkdag in huis

  55 dagen uitproberen & gratis retour

Tonen als Planning Lijst

1 product

Van hoog naar laag sorteren

Brother neemt het maken van perfecte afdrukken serieus 

Het van oorsprong Japanse bedrijf Brother bestaat al meer dan 100 jaar en produceerde in het verleden onder andere typemachines. Het is dus niet zo verwonderlijk dat de onderneming in de loop der jaren een logische vervolgstap naar printers maakte toen tekstverwerkingsprogramma’s op pc’s steeds vaker de rol van typemachines over begonnen te nemen. Wat dat betreft had Brother een vooruitziende blik. Het bedrijf introduceerde in 1971 al een spraakmakende innovatie in de vorm van de eerste snelle dot-matrixprinter. Daarna volgenden tal van nieuwe innoverende producten elkaar op. Vandaag de dag richt Brother zich voor wat betreft haar printers vooral op de zakelijke markt door robuuste afdrukapparaten te leveren, die aan de meest uiteenlopende afdrukeisen kunnen voldoen. 

Sublieme prints voor zakelijke en particuliere gebruikers 

Omdat de lat voor printers voor intensief zakelijk gebruik hoog ligt, kun je ervan verzekerd zijn dat je een zeer hoogwaardig afdrukapparaat in huis haalt als je een Brother printer aanschaft. Op hoofdlijnen kun je de printers van Brother verdelen in twee categorieën: inkjetprinters en laserprinters. De laatstgenoemde categorie wordt het meest ingezet bij ondernemingen die erg veel afdrukken maken en daarom de kosten per print zo laag mogelijk willen houden. Print je niet zo heel veel, dan is een Brother inkjetprinter vrijwel altijd de beste keus. Deze afdrukapparaten zijn voorzien van een Brother cartridge, die je gemakkelijk kunt vervangen op het moment dat deze leeg is. Voor zowel de inktjet- als de laserprinters geldt dat Brother ook all-in-one varianten aanbiedt. Zo’n Brother all-in-one printer is in dat geval voorzien van een scanner, zodat de functionaliteit van het afdrukapparaat aanzienlijk wordt vergroot.

Veel afdrukken per cartridge

Brother staat er bekend om dat je zeer lang vooruit kan met een cartridge. Zo maak je een grote hoeveelheid afdrukken, zonder de cartridge te hoeven vervangen. Ideaal dus voor als je regelmatig moet printen, bijvoorbeeld als je je eigen bedrijf aan huis hebt of als je studerende kinderen nog niet op kamers wonen!