Geen producten gevonden voor deze selectie.

50five voorziet je inkjetprinter van de beste cartridges

Wie vandaag de dag een inkjetprinter koopt krijgt onlosmakelijk te maken met de bijbehorende inktcartridges die geregeld vervangen moeten worden. Gelukkig hebben de ontwikkelingen op dat gebied niet stilgestaan. Bij de eerste series kleurencartridges was het bijvoorbeeld nog heel gebruikelijk dat de drie basiskleuren cyaan, geel en magenta samengevoegd waren in één behuizing, waardoor je complete inktpatronen weg moest gooien als bleek dat één van die drie kleuren op was. Niet alleen zonde van het geld maar ook slecht voor het milieu. Gelukkig beschikt het overgrote deel van de inkjetprinters die tegenwoordig te koop zijn over aparte cartridges waar maar één specifieke kleur printer inkt in zit, zodat overbodig afval wordt voorkomen.

Het belang van goed functionerende cartridges

Verlang je afdrukken van hoge kwaliteit van je printer, dan is het zaak dat je goed nadenkt over het soort cartridges dat je in je apparaat plaatst. Voor praktisch elk merk en type inkjetprinter zijn er tegenwoordig goedkopere alternatieven voor de officiële merkcartridges verkrijgbaar. Of de inkt in dat soort budgetproducten ook echt van een goede kwaliteit is weet je natuurlijk nooit helemaal zeker. Printerfabrikanten raden niet voor niets aan om in hun afdrukapparaten uitsluitend cartridges van hun eigen merk te plaatsen, het kan je zelfs je garantie kosten. In veel gevallen hebben de ontwikkelaars van dit soort officiële merkcartridges veel tijd gestoken in het optimaliseren van de inktkwaliteit, zodat je prints in alle gevallen gegarandeerd van topkwaliteit zijn. Mede daarom raadt 50five je aan altijd cartridges te kopen van je printermerk.

Inkt bijna op? Geen paniek!

Als je printer aangeeft dat het tijd is om een of meer nieuwe cartridges in het apparaat te plaatsen omdat de inkt bijna op is, hoef je niet in de stress te schieten. Kies je voor 50five om nieuwe inkt te bestellen, dan kunnen wij er namelijk voor zorgen dat je je cartridges morgen al gratis thuisbezorgd krijgt. De enige voorwaarde die we daar aan stellen is dat we je order voor 23.00 uur van je hebben ontvangen. Kopen bij 50five betekent ook dat je van onze aangenaam lang zichttermijn van 55 dagen kunt profiteren. Blijkt er in die periode iets mis te zijn met je gekochte cartridge of ben je er gewoon niet tevreden over, dan kun je hem gratis terugsturen.