Geen producten gevonden voor deze selectie.

Stap in andere werelden dankzij virtual reality

Virtual reality wordt langzaam maar zeker steeds populairder. Niet zo verwonderlijk, want praktisch iedereen die eenmaal kennis met deze techniek heeft gemaakt en van de uiteenlopende mogelijkheden heeft geproefd, verlangt naar meer. En met het steeds grotere aanbod aan software dat met virtual reality overweg kan, wordt steeds beter aan de meest uiteenlopende wensen tegemoet gekomen. Het spreekt daarom eigenlijk voor zich dat je ook in de webshop van 50five producten aantreft waarmee je virtual reality kunt beleven.

Wat is virtual reality?

Vanwege de toenemende populariteit is de kans groot dat je ‘virtual reality’ inmiddels een of meerdere keren in de media voorbij hebt zien komen. Maar wat is het eigenlijk? Om van virtual reality mogelijkheden gebruik te kunnen maken is het sowieso zaak dat je in het bezit bent van een zogenoemde virtuele bril. Zodra je deze bril opzet kun je de door de computer gegenereerde videobeelden in 3D zien. Dat 3D-gevoel van de bril wordt versterkt doordat het getoonde beeld met de beweging van je hoofd meebeweegt. Kijk je bijvoorbeeld naar links, dan krijg je de linkerkant van de getoonde 3D-wereld te zien en kijk je bijvoorbeeld omhoog dan zie je wat er zich boven je hoofd afspeelt. En dit zijn nog maar enkele van de vele mogelijkheden in bijvoorbeeld virtual reality games. Mede omdat het videobeeld erg dicht op je ogen zit, kun je met virtual reality je hersens voor de gek houden en daardoor de indruk krijgen dat je je daadwerkelijk in de getoonde 3D-wereld voortbeweegt. VR-brillen zijn er in kant-en-klare uitvoeringen te koop, die je voor het gebruik alleen maar aan je computer hoeft te koppelen. Daarnaast zijn er eenvoudigere – en vooral ook goedkopere – varianten verkrijgbaar, waarbij de getoonde video afkomstig is van het beeldscherm van je smartphone die je in de brilbehuizing plaatst. 

Vanaf morgen beleef ook jij virtual reality 

Sta je te popelen om zelf kennis te maken met virtual reality? Dan zorgt 50five ervoor dat je er snel mee aan de slag kunt gaan. Vandaag voor 00.00 uur een vr bril kopen in onze webshop betekent namelijk dat je hem morgen al in je bezit hebt. Blijkt ondanks je enthousiasme dat virtual reality toch niet helemaal is wat je ervan verwacht, dan kun je binnen onze zichttermijn van 55 dagen je vr-product gratis naar ons terugsturen.