Tonen als Planning Lijst

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Eminent AB7880 - video/audio-uitbreider - HDMI
  Eminent AB7880 - video/audio-uitbreider - HDMI
  • 1080P Full HD
  • Point-to-point
  • Draadloos streamen
   139,99
 2. Google Chromecast Ultra (Zwart)
  Google Chromecast Ultra (Zwart)
  • Stream draadloos media
  • Streamt in 4k resolutie
  • Met netwerkadapter
   77,-
 3. Vóór 00:00u besteld, volgende werkdag in huis

  55 dagen uitproberen & gratis retour

 4. Google Chromecast 3 (Zwart)
  Google Chromecast 3 (Zwart)
  • Stream draadloos media
  • Streamt in 1080P/60fps
  • Meer dan 800 apps
   39,-
 5. Vóór 00:00u besteld, volgende werkdag in huis

  55 dagen uitproberen & gratis retour

Tonen als Planning Lijst

3 producten

Van hoog naar laag sorteren

Maak je ‘domme’ tv smart met behulp van een videostreamer

Ben je op dit moment nog niet in het bezit van een smart tv en wil je eigenlijk wel graag gebruik maken van het soort slimme functies waar intelligente tv’s om bekend staan? Dan is de aanschaf van een videostreamer een slimme beslissing. Zo’n streamer plaats je namelijk tussen je wifirouter en je tv, waardoor het ‘domme’ televisietoestel opeens tal van slimme functies krijgt. De streamer heeft in veel gevallen toegang tot een appstore, zodat je zelf kunt bepalen via welk platforms je voortaan streaming video wilt bekijken.

Hoe werken videostreamers?

De videostreamers in het assortiment zijn weliswaar van verschillende merken, maar werken op hoofdlijnen praktisch allemaal hetzelfde. Wil je via een online platform op je smartphone of tablet, zoals bijvoorbeeld Netflix, films kijken? Dan open je in de streamer de Netflix app, maak je een keuze uit het aanbod en begint de film meteen te spelen zodra je je keuze definitief hebt bevestigd. De overdracht van de video kan draadloos via wifi plaatsvinden, maar veel streamers zijn ook voorzien van een UTP-poort, zodat je het apparaat en je router ook met behulp van een netwerkkabel met elkaar kunt verbinden. Om het videosignaal van je streamer op je tv te laten verschijnen, maak je daarnaast gebruik van een HDMI-verbindingskabel. De mogelijkheden van videostreamers kunnen uiteenlopen, dus lees goed de productbeschrijvingen in onze webshop door voordat je een aankoop doet. Het is bijvoorbeeld geen vanzelfsprekendheid dat elke videostreamer ook standaard als streaming video recorder kan worden gebruikt. 

Hulp bij de keuze van de juiste streamer en supersnelle levering 

Twijfel je welke videostreamer het beste aansluit op je persoonlijke situatie, neem dan contact op met onze experts. Zij hebben alle streamers in onze webshop namelijk persoonlijk uitgeprobeerd, zodat ze je precies kunnen vertellen wat er wel en niet mee mogelijk is. Omdat de medewerkers van 50five maar al te goed begrijpen dat je niet lang op je videostreamer wilt wachten als je hem eenmaal besteld hebt, zorgen wij ervoor dat je hem zo snel mogelijk thuisbezorgd krijgt. Plaats je vandaag voor 0.00 uur je order, dan wordt deze morgen al geleverd. Naast deze korte levertijd geeft 50five je een aangenaam lange zichttermijn. Als binnen 55 dagen na aankoop blijkt dat je niet tevreden bent over je videostreamer, dan kun je deze gratis naar ons terugsturen.