Geen producten gevonden voor deze selectie.

Topkwaliteit video kijken, waar en wanneer je dat zelf wilt

De tijd dat Nederlandse gezinnen massaal gezamenlijk op de bank naar hetzelfde tv-programma keken is inmiddels gepasseerd. Dankzij de komst van tal van nieuwe digitale mogelijkheden is ook de manier waarop we video consumeren voor een groot deel veranderd. Hedendaagse slimme technieken zorgen er per slot van rekening voor dat je op elk gewenst moment van de dag praktisch al je favoriete series en films ook online kunt bekijken. Die optie opent ook een hele reeks mogelijkheden in je smarthome. Aangezien 50five de online smarthomespecialist bij uitstek is, vind je in onze webshop tal van verschillende kwaliteitsproducten die het bekijken van digitale video op een slimme manier naar een hoger platform tillen. Het spreekt voor zich dat we daarbij de gebruiksvriendelijkheid niet uit het oog hebben verloren. Een smarthome-oplossing moet je leven volgens ons makkelijker maken, niet ingewikkelder. 

Slimme audio en video vormen gezamenlijk een thuisbioscoop 

De slimme video-oplossingen in het assortiment van 50five zorgen er dus met recht voor dat je kunt chillen tijdens je avondje Netflix of tv kijken. Door de juiste audio- en video-toepassingen met elkaar te combineren is het zelfs mogelijk om in no time een volledige hoogwaardige thuisbioscoop samen te stellen, die via wifi of Bluetooth wordt aangestuurd. Door verschillende slimme apparaten in je thuisnetwerk draadloos aan elkaar te koppelen, kun je onder andere via je smartphone ook gemakkelijk films streamen naar je HD-tv of naar andere kijkoptie met een groter formaat. Het is bijvoorbeeld ook mogelijk om in plaats van een tv een slimme beamer in te zetten die dankzij de ingebouwde wifi je woonkamer draadloos omtovert in een thuisbioscoopzaal. 

Snelle levering en ruime zichttermijn 

Welke slimme video-oplossing je ook via 50five aan wilt schaffen, onze medewerkers zorgen ervoor dat je deze zo snel mogelijk in je bezit krijgt. Alle klanten die vandaag voor 00.00 uur hun order bij ons plaatsen krijgen deze namelijk de volgende dag al thuisbezorgd. Omdat we gegarandeerd uitsluitend kwaliteitsproducten leveren, zijn we ervan overtuigd dat je meer dan tevreden zult zijn over je aankoop. Mocht er onverhoopt toch iets zijn dat niet helemaal aan je verwachtingen voldoet, dan kun je je bestelling binnen de zichttermijn van 55 dagen gewoon gratis naar ons terugsturen.