Sluiten

Harman Kardon

Wat is Harman Kardon?

Prachtig geluid dat je aanspreekt.

Harman Kardon speakers bieden ongeëvenaarde geluidskwaliteit en een prachtig design. Harman Kardon biedt speakers voor allerlei toepassingen, van hometheater tot draadloze bluetooth-speakers, soundbars en meer. Bekijk nu de nieuwste serie van Harman Kardon, de Citation speakers. 

De Citation serie

Ontdek Citation

Harman Kardon Citation

In de Citation speakers komen innovatieve technologie en een industrieel Scandinavisch design samen. De hoogwaardige stof is vuilafstotend en vlamvertragend. De Citation speakers zijn verkrijgbaar in zwart en grijs.

Prachtig geluid

Harman Kardon heeft tientallen jaren ervaring in audio-engineering. Met de Citation speakers geniet je overal in huis van prachtig geluid.

Vind de beste speaker voor jou

Voor muziekliefhebbers

De Citation 100, 300 en 500 bieden indrukwekkend geluid en zijn ontzettend gebruiksvriendelijk. Alle Citation speakers hebben een ingebouwde Google Chromecast waarmee je gebruik kan maken van meer dan 300 streamingdiensten.

Voor filmfanaten

Combineer de Citation Bar, Towers en Surround speakers voor de ultieme hometheater ervaring. Ook hier geniet je van ingebouwde Chromecast en bedien je jouw hometheater set eenvoudig met je stem.
 

Multi-room audio

Plaats een Citation speaker in elke kamer om te genieten van multi-room functionaliteit. Speel dezelfde muziek af door heel het huis, of speel verschillende muziek per kamer.
 

Google Home of Controller app

Je kan de Harman Kardon speakers op meerdere manieren bedienen. De Citation speakers hebben (met uitzondering van de Citation One en Citation 100) een LED touchscreen waarmee je de speaker kan bedienen. Daarnaast kan je de speakers bedienen via de Harman Kardon Controller òf met de Google Home app! Met de app kan muziek overal in huis draadloos naar jouw speakers streamen.

Ingebouwde Chromecast

Alle Citation speakers zijn voorzien van ingebouwde Google Chromecast. Met Chromecast geniet je van meer dan 300 verschillende streamingdiensten zoals Spotify en Netflix.

Google Assistant

De Google Assistant is standaard verwerkt in de Citation speakers. Met Google Assistant bedien je de Citation speakers eenvoudig met spraakbesturing, en krijg je onmiddellijk antwoord op al je vragen. Bovendien kan je jouw smart home bedienen via de Citation speakers!

Meer over Citation

Het installeren van de Citation speakers is niet ingewikkeld. Steek de stekker van de speaker eerst in een stopcontact. Download vervolgens de Google Home app om de speaker te configureren. Je kan de speakers ook laten installeren door één van onze smart home experts! Dat is vooral handig als je meerdere speakers in één keer koopt.

  • We sluiten al je speakers aan
  • We verbinden de speakers met het netwerk
  • We monteren alle apparatuur en accessoires
  • We leggen je uit hoe jouw Harman Kardon hometheater werkt