Wij kunnen je aangeschafte smart home product bij je thuis komen installeren!

25 juni 2018

Handig! Smart Home installatie-service door 50five

Heb je dat ook wel eens? Heb je eindelijk je handen weten te leggen op het ideale smart home apparaat, uiteraard tegen de scherpste prijs, en vervolgens ligt het apparaat dagen tot weken te wachten om geïnstalleerd te worden.

Misschien omdat het aangeraden wordt om door een professional te laten doen, je het zelf gewoonweg niet kan, omdat je geen tijd hebt (noch zin om tijd te maken), of omdat het toch niet zo makkelijk gaat en het risico bestaat dat de onderdelen met Mach 3 door de huiskamer vliegen… Rustaagh!

Wat de reden ook is, wij hebben de oplossing voor je: onze deskundige smart home professionals kunnen je aangeschafte smart home product namelijk bij je thuis komen installeren. Handuugh!

Natuurlijk ook handig als je het zelf wél kan, maar gewoon een smart home product in huis wil halen dat vervolgens netjes wordt geïnstalleerd voor je. We stellen ook de app voor je in en passen je smart home device aan op basis van jouw voorkeuren.

Geen gedoe, optimaal genot van je smart home device

Laten we eerlijk zijn: iedereen heeft wel eens iets verkeerd geïnstalleerd of gemonteerd. Over het algemeen is dat geen probleem, behalve dat het wat tijd, moeite (en creatieve krachttermen) kost om die fout te herstellen. Maar soms ligt het wat gevoeliger en kan er schade ontstaan door foutieve installatie. Iets dat je met (kostbare) smart home apparaten wil voorkomen, waarvan soms zelfs wordt aangeraden om het door een professional te laten doen.

Bovendien komt bij de installatie van smart home producten ook het instellen van de app kijken. Over het algemeen is dat geen hogere wiskunde, maar het kan zijn dat je niet 100% van de features van je smart home apparaat benut. Dan is het toch handig als een professional even meekijkt en je alle ins en outs laat zien.

Installatie door een deskundige smart home professional

50five biedt bij vele smart home producten de mogelijkheid om deze te laten installeren door een smart home professional. Deze komt bij je langs om je gekozen product netjes te monteren en vervolgens ook naar wens in te stellen.

Onze smart home professionals:

  • Adviseren je over de beste locatie en het gebruik van je smart home device
  • Monteren en installeren je smart home device snel en deskundig
  • Zorgen ervoor dat je het maximale uit je smart home device haalt
  • Besparen je kostbare tijd en moeite
  • Voorkomen dat er schade ontstaat door foutieve montage/installatie
  • Zijn smart home helden! Zonder cape, helaas.

Welke producten kunnen worden geïnstalleerd?

Let in onze webshop op het ‘incl. installatie’-label op de productfoto’s. Dit betekent dat je deze producten kan laten installeren door onze deskundige monteurs. Je kan in de zoekresultaten ook filteren op producten met installatie-mogelijkheid: vink onder ‘MERK’ in het filter ‘Installatie door 50five’ aan. Et voilà, je ziet nu alleen de producten waarvan installatie door 50five mogelijk is.

Om je een idee te geven wat we kunnen installeren: denk aan slimme thermostaten en radiatorknoppen, slimme deurbellen en ip-camera's of speakers van Sonos.

Hoe vraag ik een installatie aan?

Door een product te kopen waar het ‘incl. installatie’-label op staat. Eén van onze medewerkers neemt vervolgens contact met je op om de installatie te plannen op een voor jou geschikt moment.

Handig, toch?

Aangezien smart home apparaten voor sommigen nog als ‘ingewikkeld’ worden ervaren en niet iedereen is opgegroeid met een tablet, smartphone, of twee rechterhanden, willen we ervoor zorgen dat onze klanten zorgeloos kunnen bestellen en altijd het beste advies en de beste service krijgen. Zo kan iedereen genieten van de voordelen van smart home.

Daarom stellen wij onze deskundige smart home professionals volledig tot je beschikking. Handig, toch?

Enkele producten met installatie-service: