SluitenVeiligheid in huis

Beveiligingsoplossingen voor elke woonsistuatie

Of je nu in een klein appartement of in een groot huis woont, met Gigaset ben je altijd voorzien van de ideale beveiligingsoplossingen. Van raam- en deursensoren tot beveiligingscamera's, Gigaset biedt een volledig assortiment waarmee je jouw woning perfect kan beveiligen.

Gigaset Smart Home-alarmsysteem

S, M en L

Als je jouw huis uit wil rusten met een alarmsysteem, dan biedt Gigaset drie verschillende starterkits: Gigaset Smart Home-alarmsysteem S, M en L. In elke starterkit zit een basistation; de Gigaset Base. Aan dit basisstation worden alle Gigaset beveiligingsproducten gekoppeld.

Vind het alarmsysteem voor jouw huis

Gigaset Smart Home-alarmsysteem S

In het Gigaset S pakket zit een basisstation, een universele deur- en raamsensor, een bewegingssensor en een sirene.

Gigaset Smart Home-alarmsysteem M

In het Gigaset M pakket zit een basisstation, 3 universele deur- en raamsensoren, een bewegingssensor en een sirene.
 

Gigaset Smart Home-alarmsysteem L

In het Gigaset L pakket bovenop alles van het M pakket ook een Full HD indoor beveiligingscamera.
 

 

Meer over de Gigaset Alarmsystemen

Naarmate de winter dichterbij komt en de dagen korter worden, is een alarmsysteem steeds belangrijker. Inbrekers slaan immers het vaakst toe wanneer het donker is. Lees meer over Gigaset alarmsystemen in onze blog en waarom het vooral tijdens de winter belangrijk is om jouw huis goed te beveiligen. Of lees hieronder verder over de Gigaset sensoren.

 

 

Gigaset top 4

Smart Home HD Camera

De Gigaset Smart Home HD camera is compact, bedoeld voor binnenshuis en levert beeld in 720P HD. De camera is voorzien van bewegingsdetectie, en stuurt slimme meldingen naar jouw smartphone of tablet via de Gigaset Elements app. De camera heeft ingebouwde infrarood sensoren, waardoor je ook 's nachts helder beeld hebt tot 8 meter afstand van de lens. Ook heeft de camera een privacy modus. Wanneer je de privacy modus activeert, neemt de camera niets op. 

Gigaset beveiliging

In het assortiment van Gigaset vind je verschillende beveiligingssensoren. Gigaset biedt een bewegingssensor, deursensor, raamsensor,waterleksensor en universele contactsensor. De Smart Home sirene kan alarm slaan wanneer een sensor een inbraak detecteert. Alle Gigaset sensoren zijn bedoeld als uitbreiding op een Gigaset alarmsysteem, en werken alleen wanneer ze verbonden zijn met het basisstation.

Slim beheren

Gigaset biedt ook verschillende domotica producten aan waarmee het bedienen van jouw smart home makkelijker wordt. Met de Smart Home Button bedien je jouw Gigaset alarmsysteem zonder je smartphone te gebruiken. De Smart Home Plug is een slimme stekker die je via de Gigaset Elements app kan besturen, en de handige Keeper Bluetooth tags helpen je bij het vinden van je sleutels!

Brandpreventie

Ook voor brandpreventie heeft Gigaset een oplossing. De Smart Home rookmelder heeft een batterijduur van 10 jaar. Je kan deze rookmelder verbinden met de Gigaset slimme stekker, of zelfs met Philips Hue verlichting! Zo kan je verlichting automatisch aan laten gaan wanneer er rook of brand wordt gedetecteerd, zodat je veilig de weg naar buiten kan vinden.

Verwarming

Ook slimme verwarming is voor Gigaset geen probleem. Deze Smart Home Radiatorthermostaat geeft je de mogelijkheid om radiatoren individueel te bedienen via de Gigaset Elements app. Zo kan je bijvoorbeeld de verwarming aanzetten net voordat je thuis komt! Je kan deze radiatorthermostaat zelfs koppelen aan de Gigaset deur- en raamsensor, zodat de verwarming uit gaat wanneer er een raam open staat. Nooit meer onnodig stoken!

Gigaset Elements app

De Gigaset Elements app is het controlecentrum van al jouw Gigaset producten. In de app kan je de status van sensoren bekijken. Vraag je je af of je het raam wel dicht hebt gedaan? Kijk even in de app naar de status van de raamsensor.

In de app kan je scenario's instellen. Laat verlichting automatisch aan gaan wanneer je langs de bewegingssensor loopt, of schakel het alarmsysteem zelfstandig in wanneer je het huis verlaat.

Gigaset ontwikkelt de Elements app voortdurend. Elke vier weken wordt een nieuwe update gelanceerd voor zowel Android als iOS, waarmee nieuwe functionaliteiten worden toegevoegd om jouw smart home nog slimmer te maken.