Tonen als Planning Lijst

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Trotty 6600 E-Scooter
  Trotty 6600 E-Scooter
  • Pneumatische wielen
  • 24 km/u topsnelheid
  • 20 km bereik
  Speciale prijs  469,-
  Adviesprijs Normale prijs  499,99 -€ 30,99 Je bespaart 6%
 2. Trotty 4000 E-Scooter
  Trotty 4000 E-Scooter
  • Lichtgewicht
  • 24 km/u topsnelheid
  • 12 km bereik
  Speciale prijs  259,-
  Adviesprijs Normale prijs  279,99 -€ 20,99 Je bespaart 7%
 3. Vóór 00:00u besteld, volgende werkdag in huis

  55 dagen uitproberen & gratis retour

 4. Vóór 00:00u besteld, volgende werkdag in huis

  55 dagen uitproberen & gratis retour

Tonen als Planning Lijst

2 producten

Van hoog naar laag sorteren

Jezelf vervoeren met behulp van stroom vindt 50five heel gewoon

Technische ontwikkelingen zorgen ervoor dat we steeds resoluter afstand doen van fossiele brandstoffen om onszelf van A naar B te kunnen verplaatsen. Het proces van het elektrificeren van voertuigen is niet langer een droomscenario van een handje vol natuurliefhebbers, maar neemt langzaam maar zeker echt serieuze vormen aan. Dit geldt niet alleen voor auto’s, bussen en vrachtwagens, maar ook voor kleinere voertuigen zoals scooters, fietsen en steps. Omdat 50five van mening is dat dit soort elektrische voertuigen prima passen bij de dingen die zich in en om smarthomes afspelen, hebben we besloten om deze productcategorie aan ons assortiment toe te voegen.

Dankzij een strenge voorselectie absoluut veilig geëlektrificeerd vervoer

Net als voor alle andere producten die je in onze webshop aantreft geldt ook voor de elektrische voertuigen die we je kunnen leveren dat we je gegarandeerd niet afschepen met een product van slechte tot matige kwaliteit. Mede vanwege de toenemende populariteit van elektrisch vervoer komt het helaas steeds vaker voor dat er producten op de markt verschijnen die van ronduit slecht materiaal zijn vervaardigd of beschikken over accu’s die het al na een paar keer herladen voor gezien houden. Dit soort twijfelachtige factoren zijn niet alleen ronduit vervelend maar kunnen je ook in gevaar brengen op het moment dat je volop aan het verkeer deelneemt. Om dit soort situaties en miskopen te voorkomen testen de experts van 50five eerst alle elektrische vervoersproducten zelf uit. Pas nadat ze hun strenge kwaliteits- en gebruiksvriendelijkheidstests succesvol hebben doorstaan worden ze aan ons assortiment toegevoegd.

Vanaf morgen verplaats ook jij je elektrisch

Of je nu een slimme step of een andere vorm van elektrisch vervoer via 50five aanschaft, onze medewerkers zorgen ervoor dat je er snel gebruik van kunt maken. Orders die voor 23.00 uur geplaatst zijn worden namelijk de volgende dag al bij je afgeleverd. We vinden het erg belangrijk dat onze klanten tevreden zijn over hun aankopen, daarom hanteren we een zichttermijn van 55 dagen. Als in die periode blijkt dat je elektrische vervoersmiddel niet aan je verwachtingen voldoet, dan kun je hem zonder problemen gratis naar ons terugsturen.