Sluiten

EZVIZ Beveiliging

Als onderdeel van Hikvision, een multinational in audio- en videoverwerking, heeft EZVIZ een stevige basis in het ontwikkelen van smart home beveiligingsoplossingen: IP-camera’s, videodeurbellen, alarmsystemen en oplossingen voor de opslag van beelden. Hierdoor kunnen zij zeer gebruiksvriendelijke en hoogwaardige smart home producten bieden met een goede prijs-kwaliteitverhouding.

De nieuwe EZVIZ C3A

Zeer compleet en 100% draadloos

Het vlaggenschip van EZVIZ is de C3A IP-camera. Deze camera is volledig draadloos en zit deze bomvol functies zodat je de veiligheid in én om je huis op orde hebt. De C3A is geschikt voor buitengebruik, filmt in 1080p HD-kwaliteit, heeft nachtzicht, bewegingssensoren, tweeweg-communicatie en een brede kijkhoek van 126°. Bovendien kun je zones instellen voor je bewegingssensoren, waardoor je alleen meldingen krijgt van beweging in die zones. Uiteraard ben je altijd verbonden met je IP-camera via de EZVIZ app en ontvang je direct meldingen. De beelden worden opgeslagen op een MicroSD-kaart, dus je hebt er altijd toegang toe en heb je geen abonnement nodig
 

EZVIZ Indoor IP-camera's

Pan-Tilt IP-camera’s

Deze IP-camera’s kun je via de EZVIZ-app kantelen, draaien, in- en uitzoomen. Sommige EZVIZ PT-camera’s kunnen zelfs automatisch beweging volgen. Zo heb je altijd volledig zicht op je huis en wat er gebeurt.

Statische IP-camera’s

Dit zijn de meer compacte IP-camera’s die je niet kan draaien of kantelen, maar wel een brede kijkhoek hebben voor een groot overzicht. Ondanks dat zitten ze vol innovatieve functies, maar zijn ze wel zeer scherp geprijsd.

EZVIZ Outdoor IP-camera's

EZVIZ Husky Air beveiligingscamera's

Ook de EZVIZ Outdoor IP-camera’s zijn uitgerust met slimme technieken om je huis en eigendommen goed te beveiligen, ook als je niet thuis bent. De EZVIZ C3W IP-camera (Ook wel Husky Air genoemd) is één van de meest complete slimme beveiligingscamera’s voor een zeer aantrekkelijke prijs. Wat deze camera vooral uniek maakt, is de integratie van flitslicht en een alarm om indringers af te weren. Bovendien heeft de EZVIZ C3W twee antennes die ervoor zorgen dat het wifi-ontvangst optimaal is. Ook beschikt de EZVIZ C3W over nachtzicht, real-time video, tweeweg-communicatie en kun je je beelden opslaan op een SD-kaart.
 

EZVIZ Deurbeveiliging

EZVIZ slimme deurbel en deurspion


Als aanvulling op het assortiment IP-camera’s heeft EZVIZ ook een videodeurbel en een slimme deurkijker ontwikkelt. Hiermee kun je op afstand in de gaten houden wie er aan je deur staat en krijg je meldingen als er beweging is. Handig om mensen te woord te staan als je niet thuis bent. Je hoort je slimme deurbel namelijk overal ter wereld, via de EZVIZ app.

EZVIZ DB1 videodeurbel

De videodeurbel die je in staat stelt om live te zien wie er aan je deur staat, ook al ben je niet thuis! De DB1 is uitgerust met een 3MP camera, tweeweg-communicatie, 5 meter nachtzicht en een grote verticale kijkhoek van 180°. Ook kun je bewegingsdetectie instellen die alleen reageert op mensen, dus niet op huisdieren of auto’s. Je ontvangt dan direct bericht als iemand zich in de buurt van je deur bevindt. Via de app kun je communiceren met je bezoek, de postbode of juist mogelijke inbrekers afschrikken door een bericht in te spreken.

 

EZVIZ DP1 deurspion

Heb je een deurspion in je deur zitten om te kijken wie er aan je deur staat? Dan is de DP1 slimme deurspion een oplossing voor jou! De DP1 heeft een ingebouwde camera én kan zelfs dienen als deurbel. Aan de binnenkant van de deur monteer je een LCD-scherm, zodat je gemakkelijk kan zien wie er aan de deur staat. Ook kun je beelden bekijken via de EZVIZ-app. Evenals de EZVIZ DB1, heeft de DP1 nachtzicht, tweeweg-communicatie en automatische detectie van mensen. Ook stuurt de EZVIZ DP1 direct een melding als er iemand wordt waargenomen.

 

EZVIZ Beeldopslag

EZVIZ Vault Live NVR

Wil je altijd toegang hebben tot je camerabeelden die je met EZVIZ hebt vastgelegd? Dan is de EZVIZ NVR de oplossing! Naast het feit dat je een SD-kaart kan plaatsen in alle IP-camera’s en deurbellen, kun je de beelden via wifi automatisch laten opslaan op de Network Video Recorder. Het grote voordeel is dat je gemakkelijk en ongelimiteerd toegang hebt tot alle beelden via de EZVIZ app. Zo heb je geen abonnement nodig, zoals met andere merken soms wel het geval is. Zo is de EZVIZ Vault Live NVR de ideale aanvulling op je EZVIZ-beveiligingssysteem.

Waarom kies je voor EZVIZ?

Overal bedienen

Met de EZVIZ-app bedien en stel je al je EZVIZ-producten in. Ook al ben je niet thuis, je kunt je huis op afstand in de gaten houden via de app.

Goede kwaliteit

Goedkoop hoeft niet altijd duurkoop te zijn en dat bewijst EZVIZ. Alle producten zijn van degelijke kwaliteit en leveren goede prestaties. Onze productexperts zijn keer op keer verrast van de prijs-kwaliteitverhouding!

Geen abonnementskosten

Je hebt bij EZVIZ de mogelijkheid om je beelden zelf op te slaan op een SD-kaart of een Network Video Recorder. Zo heb je al je beelden zelf in bezit, zonder abonnementskosten!