Sluiten

Slimme partners in energiebesparing

ENGIE en 50five vinden dat energiebesparing en slimme producten hand in hand gaan. Slimme apparaten helpen op meerdere manieren om je energieverbruik te verminderen. Denk aan verlichting en verwarming die alleen aan gaat wanneer je ze nodig hebt. Of slimme stekkers die het energieverbruik van je apparaten meten. Combineer ENGIE-diensten en 50five-producten om je energieverbruik te optimaliseren.


Voordeel voor ENGIE-klanten - ENGIE Shop

Wij zijn blij met jou als klant. Daarom doen we graag iets extra's. Speciaal voor ENGIE-klanten hebben wij mooie kortingen geregeld op een aantal producten. Hiermee kun je energie besparen en/of jouw huis slimmer maken. Kijk op de ENGIE Shop voor al onze huidige aanbiedingen!

Nest Thermostat E

ENGIE Bespaarpakket

Over ENGIE


Energie uit duurzame bronnen

Meer duurzame energie beschikbaar maken. Bij ENGIE werken ze er dagelijks aan. Liever je eigen groene energieleverancier worden of die van je buren? ENGIE heeft altijd een oplossing op maat en helpt je graag.

Altijd inzicht in je energieverbruik

Duidelijke informatie en goede service. Bij ENGIE is het vanzelfsprekend. Regel je energiezaken zoals jij dat wilt. Eenvoudig online via je persoonlijke pagina in Mijn ENGIE of met de handige ENGIE-app. 24 uur per dag, 7 dagen in de week. 

Bespaar gegarandeerd

Minder energie verbruiken. Het is goed voor het milieu en voor je portemonnee. Met hulp van ENGIE of een van haar partners bespaar je gegarandeerd. Vervang je verlichting door LED verlichting, voorkom verspilling met een slimme thermostaat of verhoog je comfort met isolatie.