Tonen als Planning Lijst

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. EVE Aqua - Slimme waterregelaar voor Apple Homekit
  EVE Aqua - Slimme waterregelaar voor Apple Homekit
  • Automatische irrigatie
  • Kinderslot
  • Inzicht en controle
   99,-
 2. Gardena Smart Pressure Pomp
  Gardena Smart Pressure Pomp
  • Gardena app
  • Krachtig
  • Besparing
   489,-
 3. Vóór 00:00u besteld, volgende werkdag in huis

  55 dagen uitproberen & gratis retour

 4. Vóór 00:00u besteld, volgende werkdag in huis

  55 dagen uitproberen & gratis retour

Tonen als Planning Lijst

2 producten

Van hoog naar laag sorteren

Goed water is kostbaar, dus ga er op een slimme manier mee om 

Ook al is de aarde een zeer waterrijke planeet, toch is het water dat wij mensen ook echt als drinkbaar beschouwen erg schaars. Reden te meer om zuinig met water om te springen en als het even kan zoveel mogelijk ervan te besparen. Heb je je huis op dit moment al ingericht als smarthome of ga je dat binnenkort doen, dan kan 50five je diverse slimme hulpjes leveren die het waterverbruik in je huishouden in de gaten kunnen houden en er desgewenst ook geheel automatisch voor kunnen zorgen dat er geen druppel meer onnodig verloren gaat.

Slimme tips om water te besparen

Tal van uiteenlopende innovaties hebben er de afgelopen decennia voor gezorgd dat het waterverbruik bij je thuis behoorlijk teruggedrongen kan worden. Vaak zelfs zonder dat je daar iets van merkt. Een inmiddels klassiek voorbeeld is in dat kader een waterbesparende douchekop. Aangezien slimme apparaten die je in je smarthome plaatst voorzien zijn van de allernieuwste technieken, spreekt het eigenlijk voor zich dat onder andere slimme wasmachines en vaatwassers superzuinig met water om zullen springen. Hetzelfde geldt voor slimme tuinbenodigdheden, waarbij sensoren het vochtgehalte van de grond voor je kunnen meten, zodat je niet enthousiast gaat sproeien terwijl dat uiteindelijk helemaal niet nodig is. Schaf je via 50five ook een slimme pomp van het gerenommeerde merk Gardena aan, dan kanhet waterverbruik voor je tuin nog verder worden teruggedrongen, want dit slimme apparaat is in staat om water dat je eerder in je huis gebruikt hebt automatisch te filteren om het vervolgens opnieuw te gebruiken.

Vanaf morgen al waterbesparing

Op welke manier je ook in je smarthome water wilt gaan besparen, 50five zorgt ervoor dat je er snel mee van start kunt gaan. Bestellingen die vandaag voor 23.00 uur bij ons binnen zijn gekomen, worden namelijk morgen al bij onze klanten bezorgd. Neem er rustig de tijd voor om je slimme waterbespaarder uitgebreid te testen. Op alle orders bij 50five is per slot van rekening een zichttermijn van 55 dagen van toepassing. Ben je in die periode niet volledig tevreden over het bij ons gekochte product? Stuur het dan gratis retour.