Sluiten

E-mobility

De techniek voor elektrisch aangedreven voertuigen heeft de laatste jaren flinke sprongen gemaakt. Duurzaamheid en het verminderen van CO2-uitstoot zijn hierin de grote catalysator. Wij voorzien onze klanten graag van advies en oplossingen op het gebied van duurzaam en elektrisch rijden, op welke manier dan ook.

De weg op met een elektrische step?

Er is soms nogal onduidelijkheid in hoeverre je met een elektrische step de weg op mag.

Hoe praktisch is een laadpaal aan huis?

Geen hoge brandstofprijzen en altijd opgeladen van huis. Lees hier meer voordelen van laden aan huis

Een laadstation thuis installeren?

We leggen uit hoe het in zijn werk gaat als je een laadstation thuis laat installeren.

Heading

Room for text room for text room for text room for text room for text room for text room for text 

Button

Heading

Room for text room for text room for text room for text room for text room for text room for text 

Button

Heading

Room for text room for text room for text room for text room for text room for text room for text 

Button

Heading

Room for text room for text room for text room for text room for text room for text room for text 

Button

Smart home beveiliging geeft je gemoedsrust

Iedereen die wel eens een inbraak of brand heeft meegemaakt weet dat je dat niet een tweede keer wil meemaken. Pas dan beginnen mensen met het goed beveiligen van hun huis. Voorkomen is echter beter dan genezen! Smart home oplossingen zijn perfect om zelf je huis goed te beveiligingen. Ze zijn toegankelijk, gemakkelijk te installeren en gebruiksvriendelijk.

Beveilig tegen inbraak

Camerabeveiliging is het eerste waar je aan denkt als je je huis gaat beveiligen. Slimme camera’s worden ook wel IP-camera’s genoemd, omdat deze op internet (IP betekent Internet Protocol) werken. Dit heeft als grote voordeel dat je beelden via een app kan zien wat er gebeurt, bovendien kun je instellen dat je een melding krijgt als je IP-camera wat waarneemt. Dus of je nu thuis bent, op vakantie of even weg, je weet altijd wat er speelt.

Er zijn ook slimme alarmsystemen die je thuis kan installeren. Deze bestaan doorgaans uit verschillende sensoren, bewegingsmelders en soms een IP-camera. Sensoren beveiligen ramen en deuren en de bewegingsmelder stuurt je een seintje als er beweging in huis is. Ook kun je instellen dat er een luide sirene afgaat als er iets gebeurt. Door een melding op je telefoon weet je wat er aan de hand is, en kun je desgewenst de buren of zelfs de politie bellen.

Brandbeveiliging

Het hebben van een rookmelder is per 2022 verplicht in elke huishouden. En dat is niet zonder reden: met een rookmelder voorkom je slachtoffers door brand en kun je mogelijk tijdig ingrijpen om de schade te beperken. Hoe doe je dat als je niet thuis bent en je hebt een ouderwetse rookmelder? Als de vlammen uit het huis slaan, is het al te laat. Een slimme rookmelder biedt uitkomst! Deze stuurt je direct een melding als er rook wordt waargenomen, zodat jij snel kan handelen. Sommigen zijn zelfs zo geavanceerd dat ze ook CO kunnen waarnemen, een levensgevaarlijk gas dat jaarlijks tientallen levens eist. Bovendien kun je bijvoorbeeld je verlichting aan je rookmelder koppelen, zodat bij brand alle lampen fel gaan branden. Of als er CO wordt waargenomen, dat je thermostaat de ketel uitzet om verspreiding van meer gas te voorkomen.