Tonen als Planning Lijst

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. KlikAanKlikUit APC3-2300R Draadloze Schakelaarset (3-pack)
  KlikAanKlikUit APC3-2300R Draadloze Schakelaarset (3-pack)
  • Complete set
  • Prijs-kwaliteitsverhouding
  • Tot 2300W
   23,99
 2. KlikAanKlikUit Octopus Internet Control Station - ICS-2000
  KlikAanKlikUit Octopus Internet Control Station - ICS-2000
  • Stel scenario's in
  • 200 compatibele apparaten
  • Verbind je smarthome
   95,99
 3. Vóór 00:00u besteld, volgende werkdag in huis

  55 dagen uitproberen & gratis retour

 4. Vóór 00:00u besteld, volgende werkdag in huis

  55 dagen uitproberen & gratis retour

Tonen als Planning Lijst

2 producten

Van hoog naar laag sorteren

KlinkAanKlikUit: zo eenvoudig kan domotica zijn

De domoticaproducten van KlikAanKlikUit klinken heel eenvoudig. En gelukkig zijn ze dat ook. Ze zijn immers uiterst eenvoudig te installeren en hierdoor geschikt voor iedereen die zijn woning van domotica wenst te voorzien. Ze schenken zowel extra comfort als veiligheid. En bij 50five.nl zijn dat geliefde woorden.

Waaruit bestaat het systeem van KlikAanKlikUit?

Het systeem bestaat enerzijds uit verschillende zenders, sensoren en detectoren. Denk bijvoorbeeld aan de KlikAanKlikUit schakelaar, de KlikAanKlikUit afstandsbediening en de rookdetectiesystemen. Hiernaast zijn er uiteraard ook ontvangers voorzien. Het kan hierbij gaan om verlichting, stopcontacten, deurbellen, zonwering en veel meer.

Het staat toe om op een eenvoudige manier de aanwezige elektronica van een slimme laag te voorzien. Niet alleen wat de aansturing ervan betreft, maar ook op vlak van mogelijkheden. Zo kan je lampen niet alleen vanop afstand aan- of uitschakelen, maar ook dimmen of via een timer uitschakelen. En daarvoor hoef je niet eens een relais te installeren. Automatiseren, dimmen of zelfs aansturen met Google Home: KlikAanKlikUit kan het allemaal!

Ontdek de KlikAanKlikUit app

De KlikAanKlikUit app laat het toe om vanaf jouw smartphone of tablet de slimme apparaten en de verlichting in jouw huis te bedienen. Toch is het meer dan gewoon een digitale KlikAanKlikUit afstandsbediening. Zo kan je met de KlikAanKlikUit applicatie ook jouw apparaten programmeren. De instelbare lampen stem je helemaal af in functie van jouw wensen, maar kan je bijvoorbeeld ook automatisch laten dimmen bij zonsopgang. Of net aan laten gaan bij zonsondergang, opdat je de weg in de hal vinden kan.

Tot slot kan je de KlikAanKlikUit applicatie ook gebruiken om de communicatie met de detectoren te regelen, bijvoorbeeld door de verlichting via een bewegingsdetector aan te sturen. Kortom: door de producten van KlikAanKlikUit te kopen, kies je voor een betaalbaar en schaalbaar domoticasysteem dat uitblinkt op vlak van eenvoudigheid. En daar doen we het toch voor?

Beveilig je woning met KlikAanKlikUit

De producten van KlikAanKlikUit bieden niet alleen extra comfort. Zo kan je bijvoorbeeld de KlikAanKlikUit applicatie koppelen met de KlikAanKlikUit IPCAM-2000 camerasysteem of het KlikAanKlikUit beveiligingssysteem ALSET-2000. Ideaal om inbrekers af te zweren! En wanneer er alsnog mogelijke indringers zouden zijn, ontvang je meteen een melding op jouw smartphone. Zo kan je razendsnel ingrijpen!