Sluiten

Deurbeveiliging

Beveilig de deur van je huis of bedrijfspand met een slim slot en/of een videodeurbel. Op deze manier weet je altijd wat er bij de deur gebeurt en heb je alle controle over het op slot doen en openen van je deur. Je hebt zelfs je sleutels niet meer nodig. Lees meer...

Welke oplossing zoek je?

Inspiratie en advies

Slimme deurbeveiliging

Er is steeds meer mogelijk op het gebied van slimme deurbeveiliging. Van deurbellen met camera’s tot deursloten waarmee je alleen nog je smartphone nodig hebt om binnen te komen. Zo kun je je huis of bedrijfspand op een slimme manier steeds beter beveiligen.

Deurbeveiliging tegen inbraak

Een belangrijke reden om voor een slim deurslot of deurbel met camera te kiezen is om inbraak te voorkomen. Inbrekers zitten er natuurlijk niet op te wachten om gefilmd te worden door een videodeurbel. Daarnaast zorgt een slim slot ervoor dat de je een deur alsnog op slot kan doen als je dat bent vergeten. Met geofencing gaat dit zelfs geheel automatisch.

Deurbel met camera

Een videodeurbel biedt veel mogelijkheden en functionaliteiten die waarde toevoegen aan de veiligheid en het comfort van je huis. Zo kun je in real-time zien wie er aan je deur staat, ook als je zelf niet thuis bent. Via tweeweg-audio kun je daarnaast met bezoekers praten. Zo kun je bijvoorbeeld vragen of de pakketbezorger het pakketje op een veilige plek wil achterlaten. Ook wordt beweging gedetecteerd en krijg je direct een melding als iemand zich bij je voordeur bevindt.

Een smart lock voor je bedrijfspand

Een smart lock, ofwel een slim deurslot, is niet alleen voor woonhuizen ideaal, maar zeker ook voor bedrijfspanden. Zo kun je het pand in met je smartphone, een tablet of een speciale tag. Met een smart lock kun je zelfs de deur op afstand openen. Zo kun je gasten alvast binnenlaten, terwijl jij nog in de file staat. Ook hoef je je medewerkers niet allemaal een fysieke sleutel te geven, maar hebben zij toegang dankzij een app op hun smartphone.

Veiligheid voorop

Je gaat nou eenmaal met een geruster hart van huis als je weet dat je huis goed beveiligd is met een veiligheidsslot. Vergeet daarbij niet om, naast je deurbeveiliging, ook aan de raambeveiliging te denken. Dan weet je helemaal zeker dat je huis een no-go is voor inbrekers.