Deurbellen

Slimme deurbellen

Of je nu op zoek bent naar een deurbel met een draadloze gong of een hypermoderne deurbel met camera, waarmee je je bezoek kan zien via de app, ermee kan praten en zelfs een bewegingsmelding kan inschakelen, bij 50five ben je aan het juiste adres. We kunnen bepaalde deurbellen zelfs voor je komen installeren!

Bekijk alle slimme deurbellen

Kies je merk

Extra gemak

Alle slimme deurbellen bij 50five dragen op hun eigen manier bij aan het gemak als er iemand voor de deur staat. Zo kun je bijvoorbeeld de draadloze gong van KlikAanKlikUit deurbellen overal in huis, in de tuin of op zolder in een stopcontact doen om zodoende overal de deurbel te horen. Ring en Nest deurbellen tillen het gemak naar een wat hoger niveau door de integratie van een camera in de deurbel, zodat je kan zien wie aan de deur staat.

Extra veiligheid

Als je aan veiligheid en beveiliging denkt, denk je niet direct aan een deurbel. Toch voegen deurbellen met camera, en zelfs bewegingssensoren, wat toe aan de veiligheid van je huis. Zo ontvang je bijvoorbeeld direct een melding op de smartphone of tablet als iemand aanbelt of de bewegingssensor activeert en kun je met je bezoek praten. Zelfs als je niet eens thuis bent!

Populaire deurbellen

 1. Ring Pro Deurbel + Installatieservice
  Uitverkocht
  Ring Pro Deurbel + Installatieservice
  • Waar je ook bent
  • Deurbel met camera
  • Met 50five installatie
   378,-
 2. Ring 2 Video Deurbel + Chime
  Ring 2 Video Deurbel + Chime
  • Exclusief aanbod
  • Multifunctionele deurbel
  • Hoge beeldkwaliteit
   239,-
 3. Ring Video Doorbell Satin Nickel
  Ring Video Doorbell Satin Nickel
  • Simpele installatie
  • Zie wie er aanbelt
  • Ring-app voor smartphone
   99,-
 4. Ring 2 Video Deurbel + Chime + Installatieservice
  Ring 2 Video Deurbel + Chime + Installatieservice
  • Inclusief installatieservice!
  • Multifunctionele deurbel
  • Hoge beeldkwaliteit
   338,-

 

Slimme deurbel kopen? Hier let je op

De deurbel is de laatste jaren geëvolueerd van een simpel signaal dat je hoort bij je voordeur tot een technisch hoogstandje met vele mogelijkheden. Niet alle deurbellen hebben echter dezelfde functionaliteiten. We hebben een aantal mogelijkheden voor je op een rij gezet op basis waarvan je je keuze kan maken voor een slimme deurbel.

Op batterijen of op netstroom

De kans is bestaat dat als je je deurbel bij de voordeur wil vervangen, dat deze op netstroom is aangesloten en dan is het logisch dat je je slimme deurbel ook op netstroom aansluit. Je kan er echter ook voor kiezen om een draadloze deurbel te monteren die werkt op batterijen of een accu. Dat is vooral handig als je niet zo handig bent met elektra en het niet erg vindt om af en toe een accu/batterij te verwisselen.

(Draadloze) gong

Ook wel eens naar verwezen als Chime. Kort gezegd: dit is het apparaatje dat het geluid verzorgt en reageert op een druk op de deurbel. Ook met een eventuele gong kun je soms de keuze maken in een die werkt op batterijen of op netstroom. De gong met batterijen kun je je hele huis door verplaatsen en meenemen naar zolder bijvoorbeeld. De versie op netstroom kun je ook meenemen, maar die moet wel in een stopcontact worden gedaan om te werken.

In het geval van Ring en Nest Hello deurbellen wordt de gong niet altijd standaard meegeleverd. Dat is omdat je een melding op je smartphone of tablet krijgt en op die manier weet dat de bel gaat. Je kunt echter een losse Ring Chime bestellen als je toch graag geluid hoort als er wordt aangebeld. De Ring Video Doorbell Pro wordt daarentegen wel standaard met Chime geleverd.

Uitbreiden

Je kunt sommige slimme deurbellen uitbreiden met sensoren: bijvoorbeeld een tweede deurbel (drukknop) bij de achterdeur die de gong activeert of een bewegingssensor koppelen om de bel te laten gaan bij beweging.

De Ring deurbellen zijn niet zozeer uit te breiden, maar Ring en Nest bieden wel een assortiment IP-camera’s die ook werken op de Ring App.

Deurbel met videocamera

Deurbellen met geïntegreerde camera bieden vele mogelijkheden en functionaliteiten die waarde toevoegen aan de veiligheid rondom je huis. Het biedt je de mogelijkheid om real-time te zien wie er aan je deur staat, ook als je niet thuis bent! Ook tussen deurbellen met camera onderling zijn er verschillen in o.a. beeldhoek en type bewegingsdetectie.

Lees ook: Waar je op moet letten als je een deurbel met camera aanschaft