Complete verwarmingsoplossingen

Complete verwarmingsoplossingen

Slimme verwarming draait niet altijd alleen om slimme thermostaten en radiatorknoppen. Elk huis is anders. Daarom bieden we niet alleen maar producten aan, maar ook complete verwarmingsoplossingen: slimme verwarmingsproducten en  advies op maat van experts. Bekijk onze verwarmingsproducten of lees verder voor een idee van alle mogelijkheden.

Bekijk alle verwarmingsoplossingen

Kies je merk

50five biedt complete oplossingen

Slimme verwarming eindigt voor ons niet zomaar met het verkopen van een slimme thermostaat. We hechten namelijk veel waarde aan het leveren van complete oplossingen die zo goed mogelijk aansluiten bij de wensen en behoeften van onze klanten. We laten je dus niet zomaar in de kou staan, nadat je bijvoorbeeld een slimme thermostaat hebt gekocht. Niet voor niets is onze slogan smart advice for every smart device.

Van alle slimme producten die we aanbieden, zijn die binnen de categorie verwarming misschien wel het meest complex. Je hebt hier namelijk te maken met technische producten en specifieke situaties per huishouden die het voor de leek moeilijk maken om een goede keuze te maken. Ook de installatie van deze producten gaat verder dan plug and play. Er is doorgaans vakkennis nodig om een complete slimme verwarmingsoplossing te installeren en goed te laten werken.

Lees meer: Installatie door 50five

Uiteraard zijn er mensen die een slimme thermostaat en bijbehorende slimme radiatorknoppen zelf kunnen installeren, maar meestal raden we aan om dit door een professional te laten doen. Zo ben je er zeker van dat je investering naar behoren werkt en deskundig wordt geïnstalleerd.

nest slimme thermostaat

De slimme thermostaat

Energie besparen en slimmer verwarmen kan op vele manieren. Eén van de oplossingen die je hiervoor kan overwegen is het aanschaffen van een slimme thermostaat. Je kunt echter niet zomaar de mooiste thermostaat kiezen die past bij je interieur en deze aan je muur hangen. De kans bestaat dat deze niet naar behoren werkt. Je moet namelijk in de gaten houden of je cv-ketel compatibel is met je slimme thermostaat: ondersteunt je cv-ketel een OpenTherm en/of een Aan/Uit aansluiting? Meer weten over waar je op moet letten in de aanschaf van een slimme thermostaat? Lees dan onze keuzehulp voor het kiezen van de juiste thermostaat.

Ook de mogelijkheden van een slimme thermostaat zijn niet altijd bij iedereen bekend. De meesten denken: ‘oh handig, ik kan de thermostaat met een app bedienen’. Dat is inderdaad waar, maar wist je dat je sommige thermostaten ook zodanig kan instellen dat de verwarming uit gaat als iedereen van huis is, en het huis weer op temperatuur is als het eerste gezinslid weer thuiskomt? Zo hoef je in feite de app niet eens te openen!

Bij 50five verkopen we niet zomaar een slimme thermostaat en laten je aan je lot over. Dat kan wel, als je er al voldoende over weet en het zelf kan aansluiten. Mocht dat niet zo zijn, dan kun je bij 50five terecht voor al je vragen over de werking, mogelijkheden en installatie. Eén van onze smart home experts kan zelfs de thermostaat bij je komen installeren. Zoals gezegd: we verkopen oplossingen, niet slechts producten!

Lees ook: dit doet een slimme thermostaat in de praktijk

Populaire thermostaten

 1. Nest Learning Thermostat (3e generatie)
  Uitverkocht
  Nest Learning Thermostat (3e generatie)
  • Helpt actief met besparen
  • Zelflerend
  • Met geofencing
   238,95
 2. Honeywell Evohome Multizone Thermostaat (OpenTherm)
  Honeywell Evohome Multizone Thermostaat (OpenTherm)
  • Zoneregeling
  • Uitbreidbaar systeem
  • Voor OpenTherm ketels
   299,-
 3. Netatmo Thermostat
  Netatmo Thermostat
  • Elegant design
  • Voor aan/uit cv-ketel
  • Met je smartphone
   179,-
 4. tado° Slimme Thermostaat Starterkit V3+
  tado° Slimme Thermostaat Starterkit V3+
  • Met Climate Assistant
  • Verwarm per kamer
  • Minder verwarmingskosten
  Speciale prijs  179,-
  Adviesprijs Normale prijs  184,- -€ 5,00 Je bespaart 3%

Thermostaat met slimme radiatorknoppen

Wist je dat je je slimme thermostaat kan uitbreiden met slimme radiatorkoppen om je oplossing nog completer te maken? Niet iedereen is hiermee bekend, maar dit zorgt ervoor dat je je huis nóg slimmer kan verwarmen en meer energie kan besparen.

Slimme radiatorknoppen stellen je in staat om de temperatuur per kamer of zone apart te reguleren. Zo kun je alleen de ruimtes laten verwarmen die je gebruikt en bijvoorbeeld je badkamer warmer maken dan je slaapkamer. Als je alleen een slimme thermostaat gebruikt, moet je altijd nog en radiatoren handmatig open en dicht draaien. Dat hoeft met slimme knoppen dus niet meer!

Niet alle slimme thermostaten kunnen worden uitgebreid met slimme radiatorknoppen, dus daar moet je op letten als je je favoriete slimme thermostaat kiest. Maar mocht je een thermostaat inclusief slimme radiatorknoppen willen, dan wordt ook de installatie van de oplossing wat complexer.

Onze experts adviseren je graag over een oplossing die bestaat uit het volledig slim reguleren van de temperatuur op alle kamers middels een slimme thermostaat met slimme radiatorknoppen. Ook als je vloerverwarming hebt, is dit mogelijk.

 1. Honeywell Evohome Smart Radiator Valve Kit
  Honeywell Evohome Smart Radiator Valve Kit
  • Evohome-uitbreiding
  • Creëer extra zones
  • Bedien op afstand via de app
   74,-
 2. Netatmo Slimme Radiatorkraan Starterspakket
  Netatmo Slimme Radiatorkraan Starterspakket
  • Energiebesparend
  • Compleet starterspakket
  • Slimme radiatorkraan
   199,-
 3. EVE Thermo - Slimme radiatorthermostaat voor Apple Homekit
  EVE Thermo - Slimme radiatorthermostaat voor Apple Homekit
  • Verwarm per zone
  • Stel schema's in
  • Stembediening
   64,99
 4. tado° Slimme Radiatorknop - Starterkit V3
  tado° Slimme Radiatorknop - Starterkit V3
  • Gebruiksvriendelijk
  • Werkt ook zonder CV-ketel
  • Verwarm per kamer
   199,-

Advies en oplossingen op maat

Elk huis is anders. Dat geldt meestal ook voor de verwarmingsinstallatie van woningen. De meest bekende verwarmingsoplossing is natuurlijk de cv-ketel, maar ook daarin zijn verschillen. Andere oplossingen zijn bijvoorbeeld stadsverwarming met of zonder eigen thermostaat en blokverwarming. Voor de meeste typen verwarmingssysteem zijn er mogelijkheden om slim te verwarmen middels een slimme thermostaat en/of slimme radiatorknoppen.

Bij 50five bieden we advies en complete verwarmingsoplossingen op maat. Onze experts bekijken samen met jou wat je situatie is en welke wensen je hebt. Op basis daarvan brengen zij een advies uit en kun je kiezen uit bepaalde thermostaten en/of radiatorknoppen.

Als klap op de vuurpijl kunnen we je gekozen verwarmingsoplossing ook nog eens voor je installeren! Eén van onze smart home experts komt dan bij je thuis langs om alles te monteren, installeren en uit te leggen, zodat je zorgeloos kan genieten van slimme verwarming en alle voordelen die dat met zich meebrengt.