• VOOR 23.00u BESTELD, VOLGENDE WERKDAG GRATIS IN HUIS
 • 55 DAGEN UITPROBEREN & GRATIS RETOUR
 • VRAGEN? BEL ONS 085 333 00 55

Circle with Disney

Het is steeds lastiger om te zien wat je kinderen online doen. Ze maken niet alleen huiswerkopdrachten online, maar bezoeken hier ook social media, bekijken films en luisteren muziek via internet. De Circle geeft je als ouder inzicht én controle!
Speciale prijs € 109,00 Normale prijs € 119,00
Direct naar afrekenen
 • VOOR 23.00u BESTELD, VOLGENDE WERKDAG GRATIS IN HUIS
 • 55 DAGEN UITPROBEREN & GRATIS RETOUR
 • VRAGEN? BEL ONS 085 333 00 55

Specifications

Meer informatie
0860795000209
Batterij typeLithium
Power sourceAC Power
Management via appja
InternetverbindingWireless
Met sattelietja
2.4 GHzja
Communication ProtocolWifi
5 GHznee

Beschrijving

 • Controleer het internetgebruik van je kinderen en filter of blokkeer "ongeschikte" websites
 • Bepaal per gezinslid de maximale tijd online per toepassing
 • De Circle blokkeert ongewenste advertenties op Google en andere websites voor alle gezinsleden

Grip op online binnen het gezin

De Disney Meet Circle helpt je om het internetgebruik in huis te filteren, tijdschema's te maken en op de hoogte te blijven van het internetgebruik van je kinderen. Met de handige MyCircle app kun je de Wi-Fi tijdelijk stil zetten en 'foute' websites blokkeren. Zo worden je kinderen tijdens hun studietijd niet afgeleid door bijvoorbeeld Facebook of Minecraft en worden ze niet naar ongeschikte websites geleid. Stel bedtijden in, zodat je kinderen die tijd ook echt gebruiken om uit te rusten. Je filtert het internetgebruik op alle apparaten die aangesloten zijn op het Wi-Fi netwerk. Naast het filteren en pauzeren blokkeer je met de Circle ook advertenties en ongewenste Google- én YouTube-zoekopdrachten.

Circle Go

Als je het internetgebruik van je kinderen overall wil monitoren meld je je aan bij Circle Go. Via Circle Go zorg je ervoor dat je instellingen ook gelden als kinderen gebruik maken van een ander WiFi-netwerk of een 4G-netwerk. Natuurlijk heeft de Circle ook voordelen voor jouw kinderen. De Circle zorgt er onder andere voor dat ze niet op websites komen die schadelijk voor ze kunnen zijn. Daarbij gaat het niet alleen om ongeschikte inhoud, maar ook om virussen die per ongeluk binnengehaald worden op hun smartphone of laptop. Een extra voordeel is dat de MyCircle app toegang biedt tot het entertainment netwerk van Disney, waarbij je gebruik kunt maken van diverse games, muziek, video's en blogs.

Voordelen

Natuurlijk heeft de Circle ook voordelen voor jouw kinderen. De Circle zorgt er onder andere voor dat ze niet op websites komen die schadelijk voor ze kunnen zijn. Daarbij gaat het niet alleen om ongeschikte inhoud, maar ook om virussen die per ongeluk binnengehaald worden op hun smartphone of laptop. Een extra voordeel is dat de MyCircle app toegang biedt tot het entertainment netwerk van Disney, waarbij je gebruik kunt maken van diverse games, muziek, video's en blogs.

Zo werkt Circle

De Circle wordt draadloos met je Wi-Fi netwerk verbonden, zodat je elk apparaat kunt beheren dat op dit netwerk is aangesloten. Na het downloaden van de Circle Home app, word je in een aantal stappen door het installatieproces geleid. Vervolgens stel je unieke profielen samen per gezinslid.

Ondersteuning

Installatie
Installeren is heel simpel. Steek de stekker in het stopcontact en download de MyCircle app. Vervolgens verbind je met het WiFi netwerk. Je bent nu klaar om je apparaten te filteren!

Highlights

Bescherm je kinderen
Beheer het internetgebruik van je kinderen en filter "ongeschikte" websites of blokkeer het gebruik volledig.
Meer dan een filter
Naast het filteren van het internetgebruik van je kinderen kun je het internetgebruik van iedereen in huis monitoren en beïnvloeden.
Blokkeert advertenties
Blokkeer ongewenste advertenties op Google en andere websites voor alle gezinsleden.

What's in the box?

1 Ethernetkabel
1 Circle internetfilter
1 Netstroomadapter
1 Micro USB kabel

Beoordelingen

Similar products

Hulp nodig?

Bel ons +31(0)85 333 00 55 Maandag - Vrijdag 8.00 - 22.00 Zaterdag - Zondag 9.00 - 18.00
Contact Image
 • VOOR 23.00u BESTELD, VOLGENDE WERKDAG GRATIS IN HUIS
 • 55 DAGEN UITPROBEREN & GRATIS RETOUR
 • VRAGEN? BEL ONS 085 333 00 55
Toevoegen aan verlanglijst