Deze actie om een unieke BOSCH koelkast - 50five Art Edition (t.w.v. € 3.399,-) te winnen is voorbij. We nemen z.s.m. contact op met de winnaar.

Hoe werkt het?

Schrijf je in en maak kans op deze unieke koelkast! Zo werkt het:

  1. Koop een product bij 50five in de shop tussen 1 oktober en 30 november. De waarde ervan maakt niet uit.
  2. Nu je een 50five-klant bent, mag je meedoen aan de actie. Hiervoor vul je onderstaand formulier in en klik je op 'Verzenden'. Je hoeft geen extra gegevens achter te laten.
  3. Je staat nu op de lijst waaruit we gaan loten. Je krijg hiervan een bevestigingsmail en verder hoef je niets te doen. We informeren de winnaar via mail en/of telefoon in de eerste week van december.

De actie loopt van 1 oktober tot 30 november. Meer weten? Bekijk de uitgebreide actievoorwaarden.

Voornaam
Achternaam
Ordernummer *
 

Bosch koelkast winnen

BOSCH koelkast

Model KAD92HB31 t.w.v. € 3.399

- Altijd beschikking over ijskoud water en ijsklontjes

- Waar je ook bent: bekijk wat in je koelkast ligt via Home Connect

- Snel op temperatuur, voorkomt ijsvorming en energiezuinig

- Uniek artwork van Donald van Schilt

- Alleen te verkrijgen voor klanten van 50five

Donald van Schilt

Uniek design door Donald van SchiltDonald is een grafisch kunstenaar en staat bekend om zijn speciale stijl van mixed media collages. Op speciaal verzoek van Bosch en 50five heeft hij een uniek design gemaakt voor onze contest, waarbij hij ‘koel’ als basis heeft genomen.

“Een koelkast is natuurlijk koel, maar het moet ook gewoon een cool ding zijn dat je in je huis wilt hebben! Die dubbele lading komt natuurlijk ook terug in de slogan”, zegt hij over zijn inspiratie. Hij verzamelde diverse elementen binnen het thema Smart. “Het zijn niet de apparaten van nu, maar het is een abstracte mix van innovatie, futurisme en gadgets en dat maakt het tof om deze koelkast in je huis te hebben.”

Meer van zijn werk is te zien op zijn website: www.donaldvanschilt.com.

Bosch koelkast wrapping

Hoe lang moet je in spanning blijven?

De winnaar wordt in de eerste week van december door loting bepaald. Hou je mailbox daarom goed in de gaten om te ontdekken of je hebt gewonnen...

Veel succes!