Sluiten

Bluetooth trackers

Nooit meer spullen kwijtraken? Met bluetooth trackers is dat verleden tijd. Bekijk ons aanbod en krijg uitgebreid advies. Lees meer...

Inspiratie en advies

Vind je spullen met Bluetooth trackers

Het is weer eens zover. Je staat op het punt te vertrekken, maar je sleutels zijn nergens te bekennen. Je kijkt overal. Op tafel, in de koelkast, op de slaapkamer. Je gaat zelfs op de vloer liggen om onder de bank en de televisiekast te kijken. Uiteindelijk vind je ze in de badkamer, onder een handdoek. Maar de verloren minuten win je niet meer terug en je komt te laat op je afspraak. Herken je dit? Dan is het de hoogste tijd om een Bluetooth tracker aan te schaffen!

Nooit meer je spullen kwijt

Wist je dat we op jaarbasis gemiddeld 60 uur naar onze spullen aan het zoeken zijn? Dat is natuurlijk tijd die je véél beter kunt besteden. Met een Bluetooth tracker is dit probleem verleden tijd. Je plakt deze handige Bluetooth stickers eenvoudig op de spullen die je vaak kwijt bent, zoals je sleutels of portemonnee. Via de bijbehorende app kun je zien waar de tracker is en deze een geluid laten maken om hem snel terug te vinden. Ben je juist je smartphone kwijt? Dan werken de meeste trackers ook andersom.

Het bereik van Bluetooth trackers

Ben je iets kwijt? Dan zie je in de app op je smartphone waar je spullen zich bevinden. Het is dan alleen wel belangrijk dat de spullen in het bereik van de trackers liggen. Dit bereik verschilt van tien tot enkele tientallen meters. Binnen is dit meestal genoeg, maar buiten niet altijd. Bij sommige Bluetooth trackers kun je in dat geval een beroep doen op andere mensen die trackers van hetzelfde merk gebruiken. Als er iemand in de buurt is krijg je daar een melding van en zo weet je waar je moet zoeken. Dit is volledig anoniem en veilig en op deze manier kun je dus ook anderen helpen.