Welke slimme deurbellen hebben stroom nodig en welke niet?

BO
Door Bobbi
2 maanden geleden

Een melding op je smartphone wanneer er iemand voor je deur staat en zelfs met diegene kunnen praten als je niet thuis bent? Dat kan met een slimme deurbel. Hartstikke handig dus, maar er zijn inmiddels veel slimme deurbellen op de markt. Het is dus belangrijk om een weloverwogen keuze te maken. Waar je bijvoorbeeld op moet letten is de voedingsbron van de deurbel. Daar gaan we het in deze blog over hebben!

Op stroom of batterijen?

Je hebt slimme deurbellen die je met een adapter kunt aansluiten op het stroomnet, maar ook deurbellen die van voeding worden voorzien door middel van batterijen. Welke het meest geschikt is voor jouw situatie is van een paar dingen afhankelijk. Ten eerste is het goed om te kijken naar wat je nu hebt. Heb je nu bijvoorbeeld een bekabelde deurbel? Dan kunnen sommige slimme deurbellen die gebruikmaken van netvoeding daar eenvoudig op geïnstalleerd worden. Heb je dit nog niet, kijk dan of het mogelijk is om een kabel naar de deurbel te laten lopen. Wanneer je kiest voor een bedrade deurbel heb je er na installatie minder omkijken naar, omdat hij dan altijd van stroom voorzien is. Een deurbel op batterijen is draadloos, waardoor je geen vervelende kabels hoeft weg te werken. Het nadeel is dan weer dat de batterijen soms vervangen of opgeladen moeten worden. Echter zit hier vaak wel een lange tijd tussen, dus ook dat is geen ramp.

Slimme deurbellen op stroom

Als je eenmaal weet dat je voor een bekabelde deurbel wil gaan, dan is het natuurlijk nog de vraag voor welk merk en model je kiest. De volgende deurbellen in ons assortiment werken op stroom.

Nest Hello Videodeurbel

Ben je op zoek naar een ultra-complete videodeurbel? Die ook nog eens haarscherp beeld geeft en ervoor zorgt dat jij overal ter wereld kan zien wie er voor je deur staat? Dan zit je met de Nest Hello Videodeurbel helemaal goed. Deze videodeurbel moet aangesloten worden op netstroom en we moeten je wel even waarschuwen dat de installatie vrij ingewikkeld kan zijn. We verkopen deze daarom los of inclusief al het benodigde installatiemateriaal. Wil je de installatie toch liever aan een professional overlaten? Dat doen onze installateurs graag voor je. Ze doen dan ook meteen een wifi-check, stellen de deurbel goed in en geven je advies en tips over het gebruik.

 

Netatmo Slimme Videodeurbel

De Netatmo Deurbel onderscheidt zich van de andere videodeurbellen door zijn ondersteuning voor Apple HomeKit. Wanneer je een HomeKit gebruiker bent, is dit waarschijnlijk de beste keuze. Hij neemt daarnaast superscherpe beelden op in 1080P Full HD en hij is voorzien van nachtzicht, bewegingsdetectie, 5x digitale zoom en tweeweg communicatie. De Netatmo Deurbel maakt gebruik van je bestaande bedrading en is dus niet geschikt voor draadloze deurbellen op batterijen.

Arlo Bedrade Videodeurbel

Al voordat er wordt aangebeld weten dat er iemand aan de deur staat? Dat kan met de Arlo Videodeurbel. De camera van deze deurbel detecteert beweging en stuurt meteen een melding naar je smartphone. Dat geeft je weer een paar seconden extra wanneer er onverwachts iemand langskomt. Deze deurbel maakt gebruik van bedrade voeding, dus je moet een kabel naar de voordeur trekken of de kabel van de oude deurbel gebruiken. Bovendien is deze videodeurbel ook voorzien van nachtzicht en tweeweg audio.

Slimme deurbellen op batterijen

Ga je voor een slimme deurbel op batterijen? Dan heb je de keuze uit de volgende deurbellen.

Ring Videodeurbellen

Heb je je weleens afgevraagd of je bestelling wordt bezorgd als je niet thuis bent? Of moet je er niet aan denken dat iemand je deurbel gebruikt om te controleren of je weg bent? Met een Ring Videodeurbel is dat allemaal verleden tijd. De missie van Ring is om elke buurt veiliger te maken, te beginnen bij de voordeur. We hebben verschillende videodeurbellen van Ring in ons assortiment. Deze maken gebruik van een verwisselbare batterij met een lange levensduur. Afhankelijk van hoe vaak hij gebruikt wordt en hoe de omgeving is gaat hij tussen de 6 en 12 maanden mee. Koop je er een reservebatterij bij? Dan hoef je nooit zonder te zitten. Vind je dat toch nog teveel moeite? Dan kun je de Ring deurbellen ook aansluiten op je stroomnetwerk met bekabelde voeding.

Honeywell Series 3 Deurbel

De deurbel van Honeywell heeft geen camera, maar slim is ie zeker en ook nog eens helemaal draadloos. Hij wordt geleverd met gong, waarvoor je kunt kiezen uit meerdere beltonen. Ook heeft hij een regelbaar volume, een geheime knopfunctie en ledlampjes die als indicatoren werken. Als je een Honeywell alarmsysteem, of andere accessoires, hebt kun je deze ook heel goed combineren. Ook kun je het systeem uitbreiden met bijvoorbeeld een bewegingssensor, die de ledlampjes op de gong vervolgens ook kan activeren.

Gerelateerde blogs

Nieuwste artikelen

5 dagen geleden
1 maand geleden door Jeroen
1 maand geleden door Joost
2 maanden geleden door Joost