Wat zijn de voordelen van Smartwares apparaten voor je smart home?

Laatste aanpassing: 8 maanden geleden

Betaalbaar, toegankelijk en van goede kwaliteit

Smartwares biedt bijna alles om je eigen smart home te creëren. Van beveiligingscamera’s, intercoms en Smartwares deurbel tot brandveiligheid, buitenverlichting tot alarmsystemen en alles wat daar tussenin zit. Smartwares heeft het allemaal voor je in huis. Smartwares laat zien dat het creëren van een smart home allesbehalve duur hoeft te zijn, want geen enkel ander merk biedt zo veel voor zo weinig.

Wat is Smartwares?

Smartwares wil eigenlijk maar een ding en dat is voor een veilig, toegankelijk en comfortabel huis zorgen. Smartwares is een specialist op het gebied van veiligheid, beveiliging en verlichting. De producten van Smartwares maken het leven in en rond het huis aangenamer, veiliger en bovendien comfortabeler. De producten zijn toegankelijk, zeer gebruiksvriendelijk, innovatief en altijd oplossingsgericht. Smartwares staat een slimme manier van leven voor en werkt zonder ingewikkelde handleidingen of moeilijke installatie processen. De producent werkt steeds met applicaties die hij zelf ontwikkeld heeft en elke dag opnieuw beschermd, beveiligd en bijgewerkt worden. Bij Smartwares vind je geen addertjes onder het gras.

Heel veel voor weinig

Smartwares biedt gemakkelijke huisautomatisering en zorgt voor bewaking en controle waarin een veilige thuissituatie  voorop staat. De producten hebben eenvoudige instructies, ze zijn getest en voldoen aan alle geldende normen. Bovendien biedt het met Smart Home Basic een instapmogelijkheid om een geheel eigen smart home te ontwikkelen. Smart Home Basic is een lijn met basisproducten waarmee jij je woning ‘slim’ kunt maken. Voorbeelden hiervan zijn bijvoorbeeld lampen met een smart switch set.

Met de Smart Home Basic producten bedien jij voortaan je apparaten met een applicatie of een afstandsbediening. Je gaat slim wonen, zonder dat je er de hoofdprijs voor hoeft te betalen. Je zet voortaan heel simpel je lampen aan en uit, je dimt je verlichting en past heel gemakkelijk de temperatuur in je huis aan. Behalve de Smart Home Basic gaat Smartwares dieper met de Pro uitvoering. Met de Pro producten kun jij al je apparaten bedienen met slechts één applicatie op je smartphone.

Ruim assortiment

Het gaat te ver om alle producten die Smartwares levert hier op te noemen. Toch lichten we er een aantal uit. Zo biedt Smartwares beveiligingscamera’s die prima te betalen zijn en erin bedrade en onbedrade versie zijn. De camera’s kunnen zowel binnen als buiten hun werk doen en zijn op het netwerk aan te sluiten. De beelden worden opgeslagen op een cloud of NAS bijvoorbeeld en bekijk je simpel met je smartphone of laptop. Door voor aansluiting op het wifi netwerk te kiezen ben je in staat om de beelden altijd en overal te bekijken, mits je internettoegang hebt. De verschillende camera’s zijn draaibaar tussen de 180 en 360 graden. Uiteraard is er voldoende nachtzicht en zijn de beelden van HD-kwaliteit.

Rookmelders Smartwares

Ook met een Smartwares rookmelder voel jij een stuk veiliger thuis. De rookmelder waarschuwt je namelijk tijdig als er sprake is van brand. Er zal dan snel een luid alarm van 85 dB klinken. Bovendien hebben de rookmelders een zeer lange levensduur. De verschillende rookmelders beschikken allemaal over een optische sensor die snel kan reageren op smeulbranden. Met deze rookmelders is de kans op een vals alarm klein en bovendien werken ze ook nog eens milieuvriendelijk. Natuurlijk biedt Smartwares ook zogenaamde watermelders. Watermelders moeten waterschade aan je huis zien te voorkomen door je zo snel mogelijk te waarschuwen als er een lekkage is opgetreden of er een andere vorm van waterschade. Bij waterschade hoor je vaak niets. Gelukkig is daar dus nu de watermelder voor, om zo schade aan je huis te voorkomen.

 

Deurbellen Smartwares

Ook op het gebied van deurbellen heeft Smartwares nogal wat te bieden. Smartwares deurbel kun je aansluiten op je wifi netwerk, waardoor je waar je ook bent de deur al dan niet open kunt doen en kunt praten met de mensen voor je deur. Altijd handig, zo laat je de postbode weten dat hij zijn pakketje prima bij de buren af kan leveren, zonder dat je dus zelf in huis bent. Met een ingebouwde smartwares camera zie je daadwerkelijk wie er voor je deur staan en hoeft je dus ook als je niet thuis bent helemaal niets te ontgaan.

Alarmsystemen Smartwares

Het indrukwekkende aanbod van Smartwares valt nadrukkelijk op door de gehanteerde prijzen, zonder dat er getornd wordt aan de geleverde kwaliteit. Behalve de al genoemde producten biedt Smartwares Group nog heel veel meer. Zo is het ook je adres voor binnenverlichting, ongeacht of je verlichting voor je badkamer, geïntegreerde verlichting of bijvoorbeeld plafondlampen zoekt. Ook produceert Smartwares alarmsystemen in allerlei soorten en maten, terwijl het aanbod buitenverlichting er zeker ook mag zijn. Kies in deze categorie voor Plug en Play, voor verlichting met sensor of voor solar lampen.

Ook op het gebied van audio en video spreekt Smartwares een geducht woordje mee en biedt het onder meer slimme speakers. Tenslotte mag ook het aanbod aan werkverlichting er echt zijn. Ook voor deze vorm van verlichting wordt namelijk bewezen dat kwaliteit niet altijd duur hoeft te zijn.

Gerelateerde blogs

Nieuwste artikelen

1 maand geleden
2 maanden geleden door Jeroen
3 maanden geleden door Joost
4 maanden geleden door Joost