Nóg slimmer omgaan met energie met een warmtepomp

Laatste aanpassing: 4 maanden geleden

Wat kan een warmtepomp voor jouw situatie betekenen? 

Is je ketel binnenkort aan vervanging toe of wil je flinke stappen zetten richting een duurzame wereld? Dan kan een warmtepomp een slimme oplossing voor je zijn. Ja, je leest het goed: 50five is ook de plek waar je terecht kunt voor de beste warmtepompen als slimme oplossing voor je smart home. We willen je graag vertellen wat een warmtepomp voor jouw smart home en je energierekening kan betekenen.

50five werkt samen met meerdere leveranciers voor de verkoop en installatie van warmtepompen. We hebben al veel expertise opgedaan met het verkopen en installeren van warmtepompen in Engeland, nu is het tijd om de Nederlandse markt te veroveren. De leveranciers leveren de warmtepompen, terwijl 50five het advies, de verkoop en de installatie volledig verzorgt.


Lees hier meer over de kosten van een warmtepomp


De combinatie van advies, verkoop en installatie is heel belangrijk, want mensen weten momenteel niet meer goed waar ze aan toe zijn met het verminderen van het gasverbruik en het installeren van warmtepompen. Moeten ze per direct van het gas af? Zijn die warmtepompen wel zo zuinig?

En wat betekent de installatie van een warmtepomp voor het regelen van de verwarming in huis? Iedere warmtepomp vraagt om een installatie op maat en wij hebben per huishouden de juiste antwoorden op die vragen.

Die onzekerheden maken het voor veel consumenten moeilijk om te bepalen welk type warmtepomp voor hen geschikt is, wat er bij komt kijken bij de installatie, wat de kosten zijn en wat het uiteindelijk oplevert. 50five stapt in dat gat door de warmtepomp te zien als onderdeel van je smart home. De mogelijkheden worden bijvoorbeeld nog groter als je de warmtepomp koppelt met je slimme thermostaat en slimme speaker. Zo ga je nog slimmer om met je energieverbruik én het verwarmen van je huis.


Lees in deze blog meer over het verwarmen van je huis zonder gas


We geven drie antwoorden op meest gestelde vragen over de warmtepompen

Wat is een warmtepomp?

Het apparaat haalt de warmte uit de lucht en gebruikt die warmte om de lucht of het water te verwarmen. Sommige types gebruiken elektriciteit, andere warmtepompen werken naast de bestaande gasketels om je huis te verwarmen.

Is een warmtepomp altijd zuiniger?

Nee, dat hangt af van jouw persoonlijke omstandigheden. Hoe oud is je woning? Heb je vloerverwarming? Hoe goed is de isolatie? We helpen je vooraf met het maken van de juiste berekening voor het beste advies.

Waarom een warmtepomp bij 50five kiezen?

Een warmtepomp kopen en installeren heeft veel gevolgen voor de isolatie, de bestaande ketel en het energieverbruik. Wij kijken vooraf per situatie goed naar wat de mogelijkheden en gevolgen zijn van een warmtepomp. We werken nauw samen met de leveranciers en hebben een professionele installatieservice, zodat mensen optimaal en zorgeloos kunnen genieten van hun duurzame oplossing. De warmtepompen van 50five zijn daarnaast altijd geldig voor de ISDE (subsidie)

 

Gerelateerde blogs

Nieuwste artikelen

1 maand geleden
2 maanden geleden door Jeroen
3 maanden geleden door Joost
4 maanden geleden door Joost