Verbeter de wifi in je tuin om stressvrij te streamen

Swipe to the left

Verbeter de wifi in je tuin om stressvrij te streamen

Nooit meer een haperende verbinding

#magazine  #wifi  #powerline  #mesh-netwerk  #tuin 
3 maanden geleden, 485 keer gelezen
Verbeter de wifi in je tuin om stressvrij te streamen

Stel je eens voor: het is een warme zomeravond, op de achtergrond hoor je de krekels en de avondzon gloeit nog wat na op je huid na een lekker warme dag. Je neemt plaats in je luie stoel en bent klaar om een avondje zorgeloos te genieten. Je hebt namelijk een date met je telefoon om samen te Netflixen.

Met een koud drankje in je hand wil je samen beginnen aan het nieuwe seizoen van je favoriete serie. Je hebt deze aflevering bewaard voor een avond als deze. Vol verwachting open je de app, je start de aflevering, de intro begint en dan…. Niets! Het scherm blijft hangen. Doei goede zin, hallo vijf stadia van verdriet. Wat zijn die fasen?

1. Ontkenning

De eerste fase is ontkenning. Dit gebeurt jou nu niet. Je overtuigt jezelf dat dit een tijdelijk probleem is.

2. Onderhandeling

De onderhandelingsfase volgt en je smeekt je wifi om te werken. Je houdt je telefoon omhoog en omlaag, je gebruikt zelfs je lichaam als antenne en nog gebeurt er niets.

3. Boosheid

Het ongeloof maakt plaats voor boosheid. Je vervloekt je telefoon, je router, je internetleverancier en zelfs de hoofdpersoon uit je serie. Je loopt boos naar de router om de stekker eruit te halen en je start de app opnieuw op.

4. Depressie

Is deze serie het kijken wel waard? Maakt het uit? Maakt iets nog uit? Dat zijn de vragen die door je heen schieten in deze depressieve fase.

5. Acceptatie

Je berust je in je lot en accepteert dat geen enige vorm van ‘wishful thinking’ kan zorgen voor een beter wifi-signaal in je tuin.

Pas nadat je al deze fasen hebt doorlopen, kun je weer door in je leven. Het proces zet je namelijk op het juiste pad naar een nieuwe wifi-oplossing. Eentje die ervoor zorgt dat je buiten optimaal kunt genieten, maar waarbij je binnen ook nooit meer in de wifi-problemen komt. Met alle slimme telefoons, verlichting, camera’s, alarmsystemen en deurbellen in je smart home groeit de dorst naar bandbreedte enorm. Een slim huis is een verbonden huis!

We zetten enkele wifi-oplossingen voor je op een rijtje voor een optimaal internetsignaal waar je ook bent in of rondom huis:

Devolo dLAN Outdoor WiFi Powerline

Het Devolo Powerline systeem gebruikt de elektriciteit in je huis voor de overdracht van netwerkgegevens. Door een Powerline-adapter in een stopcontact te steken, creëer je overal in huis een sterk toegangspunt. Meerdere adapters vormen samen een krachtig mesh-netwerk. De Devolo dLAN Outdoor WiFi Powerline is een weerbestendige uitbreiding. Deze is specifiek ontworpen voor buiten, zodat je overal in de tuin of rondom huis beschikt over betrouwbare wifi.

Devolo dLAN Outdoor WiFi Powerline
Devolo dLAN Outdoor WiFi Powerline
  • Sterke WiFi in de tuin
  • Zeer stabiele verbinding
  • Weerbestendig
 149,94

TP-Link Deco M5 WiFi System (3-pack)

Het TP-Link Deco M5 WiFi Systeem is de beste wifi-oplossing in zijn prijsklasse. Deze set van wifi-zenders creëert een stabiel en betrouwbaar mesh-netwerk in je huis. Het kan worden uitgebreid met extra access points als je nog meer bereik nodig hebt. Plaats er ook één in de buurt van je achterraam om een goede internettoegang in je tuin te garanderen. Dit bevat ook internetfiltering om je kinderen te beschermen terwijl ze online zijn en heeft de planning om ervoor te zorgen dat ze ook in de tuin kunnen spelen in plaats van alleen naar een scherm te kijken.

TP-Link Deco M5 WiFi systeem (3-pack)
TP-Link Deco M5 WiFi systeem (3-pack)
  • Overal krachtig internet
  • Veilig online
  • Toezicht houden
 229,-

Netgear Orbi RBK50

De Netgear Orbi RBK50 is één van de krachtigste oplossingen op de markt tot nu toe. De binnenmodules zijn vaak al sterk genoeg om ook je tuin te bereiken. Heb je toch nog wat extra internetkracht nodig, dan is de Netgear Orbi Outdoor Satellite vanaf dit voorjaar beschikbaar bij 50five.

Netgear Orbi RBK50 WiFi Systeem
Netgear Orbi RBK50 WiFi Systeem
  • Eenvoudige installatie
  • Volledig draadloos
  • Ultieme WiFi-oplossing
 359,-

Banner Philips Hue Outdoor inspiration

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen en het laatste nieuws en trends uit de wereld van smart home.