Welkom bij STORE

Laatste aanpassing: 8 maanden geleden
STORE; onze nieuwe winkel sinds augustus 2018, in het centrum van Haarlem samen met Škoda en Broekhuis. Het is de plek waar je terecht kunt voor een klein cadeautje, een nieuwe gadget, smarthome-producten of zelfs een nieuwe auto.

Slimme producten die jouw dagelijks leven makkelijker maken. Dat is het aanbod van STORE, onze nieuwe winkel in het centrum van Haarlem samen met Škoda en Broekhuis. Het is de plek waar je terecht kunt voor een klein cadeautje, een nieuwe gadget, smarthome-producten of zelfs een nieuwe auto.

Wat is STORE?

STORE is de fysieke winkel van 50five, Broekhuis en Skoda in het centrum van Haarlem. Het motto 'Slim gevonden' staat natuurlijk voor de slimme producten en diensten. Dat betekent dat je bij ons terecht kunt voor allerlei slimme en handige producten die je vooruit helpen in het dagelijkse leven. STORE is de winkel waar je de apparaten kunt zien, testen en uitproberen. En als je nog meer vragen hebt, staan onze medewerkers voor je klaar.

Wat vind je bij STORE?

STORE is de winkel waar je binnen kunt lopen om verschillende producten te ervaren. Er staan auto’s die je kunt zien en aanraken. Je vindt er spullen die je kunt gebruiken in je eigen dagelijkse routine of die je kunt weggeven als cadeau. Het zijn bijvoorbeeld handige producten voor in de keuken. Het aanbod wordt aangevuld met een selectie aan slimme apparaten.

Waarom STORE?

STORE is de stap van de online wereld naar de fysieke wereld. Veel mensen vinden het toch fijn om het product te zien en te testen, voordat ze het kopen. In STORE combineren we ons online aanbod met die offline ervaring én kunnen we mensen direct helpen met goed advies over die producten. We halen onze slimme apparaten hierdoor nog meer uit de tech-hoek en laten het grote publiek er kennis mee maken.

De partners van STORE 

50five, Broekhuis en Skoda hebben een andere achtergrond, maar vullen elkaar heel mooi aan in het productaanbod van STORE.

50five is een webshop voor slimme producten voor thuis, Broekhuis biedt allerlei slimme dienstverlening rond en in de auto en Škoda heeft ‘Simply clever’ als motto.

Door de krachten te bundelen, draait het in STORE niet alleen om de verkoop van auto’s, maar vooral om slimme oplossingen in het dagelijkse leven. 

Zien we je snel?

Je bent natuurlijk van harte welkom bij STORE! We zien je graag op de Grote Houtstraat 2 in Haarlem, grenzend aan de Grote Markt in het centrum.

Je kunt onze producten testen of om extra informatie vragen. We staan voor je klaar op de onderstaande dagen:

Maandag: 13.00 uur tot 18.00 uur
Dinsdag: 09.30 uur tot 18.00 uur
Woensdag: 09.30 uur tot 18.00 uur
Donderdag: 09.30 uur tot 21.00 uur
Vrijdag: 09.30 uur tot 18.00 uur
Zaterdag: 09.30 uur tot 17.00 uur
Zondag: Gesloten

Gerelateerde blogs

Nieuwste artikelen

1 maand geleden
2 maanden geleden door Jeroen
3 maanden geleden door Joost
4 maanden geleden door Joost