Lees nu de 3e editie van het Smart Start Magazine van 50five

Swipe to the left

Lees nu de 3e editie van het Smart Start Magazine van 50five

Nog niet in de doos gezien? We hebben ook een digitale variant voor je!

#50five  #magazine  #trends 
3 maanden geleden, 585 keer gelezen
Lees nu de 3e editie van het Smart Start Magazine van 50five

Een magazine vol informatie en inspiratie over alles wat er speelt op het gebied van smart homes. Dat is in kort waar het Smart Start Magazine van 50five over gaat. Je vindt de derde editie met maar liefst 44 pagina’s nu in de doos bij je bestelling of je kunt het blad hieronder gratis online bekijken.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang de beste aanbiedingen en het laatste nieuws en trends uit de wereld van smart home.

Het hoofdthema van deze derde editie is de zomer en dat betekent dat we veel aandacht besteden aan het buitenleven. Denk bijvoorbeeld aan artikelen over slimme grasmaaiers die het werk voor je doen tijdens het zonnen, een vleesthermometer voor een optimale barbecue of meer sfeer met slimme buitenverlichting. We geven je ook enkele tips voor de beste wifi-dekking in je tuin, zodat je zorgeloos kunt streamen.

Je leest daarnaast meer over hoe de Google Home helpt tegen eenzaamheid, wat de Wife Acceptance Factor betekent voor jouw smarthome-aankoop, hoe we vroeger dachten over de toekomst en hoe je het beste uit jouw slimme camera kunt halen. En met de vakanties op komst, is dat natuurlijk handig om te weten.

Ben je benieuwd naar de artikelen? Bekijk dan de digitale versie van het blad hieronder. Klik op Fullscreen voor het blad in de volledige grootte. Dat leest natuurlijk wat prettiger.