50five start met Groenopladen.nl voor informatie en advies over laadstations

Laatste aanpassing: 8 maanden geleden

Nieuws vanuit 50five

Eindhoven, 10 september 2019 – Een specialistische website met informatie en deskundig advies over de mogelijkheden van laadpalen bij elektrische rijders thuis. Dat is waar Groenopladen.nl voor staat. Groenopladen.nl werkt met gecertificeerde installateurs en is erkend leerbedrijf. Het initiatief van smarthome-specialist 50five staat nu live: https://www.groenopladen.nl

Groenopladen.nl is het kennisplatform voor mensen die willen switchen naar elektrisch rijden en voor elektrische rijders die een laadstation thuis willen hebben. De website bevat informatie over laadpalen, waar mensen op moeten letten bij het aanschaffen en er is een keuzehulp beschikbaar op basis van een specifieke elektrische auto. Bezoekers krijgen hierdoor gericht en persoonlijk advies, zodat ze de juiste laadpaal kunnen kopen en kunnen laten installeren. De partners EVbox, Wallbox en Zappi zijn ook specifiek gekozen omdat ze slimme laadpalen bieden en tegelijkertijd qua design ook een toevoeging zijn aan je woning.

“We hebben bij 50five ons smart home assortiment recentelijk uitgebreid met slimme laadpalen en bundelen onze kennis nu op deze specialistische website”, vertelt Egbert Hietberg, commercieel directeur bij 50five. “Het is een mooie combinatie van groen en smart, zodat elektrische rijders slimmer om kunnen gaan met het energieverbruik in hun smart home. We stellen gemak, comfort en fun centraal om onze toekomst smart en groen te maken. Kortom: Smart advice for every smart device!"

50five heeft een leuke introductie actie; de eerste tien klanten van Groenopladen.nl krijgen een gratis Netatmo Presence, twv 279 euro. Met deze slimme camera kun je de auto en de laadpaal in de gaten houden.

Gerelateerde blogs

Nieuwste artikelen

1 maand geleden
2 maanden geleden door Jeroen
3 maanden geleden door Joost
3 maanden geleden door Joost