Met een speaker van JBL bouw je overal een feestje

Laatste aanpassing: 9 maanden geleden

De JBL Charge 3 is buitengewoon sterk en krachtig en biedt het best denkbare stereogeluid.

Dat JBL de beste Bluetooth speakers maakt die er wereldwijd geproduceerd worden, is een gegeven. Dat ze de verschillende speakers aanbieden in tal van uiteenlopende uitvoeringen en maten, is dat ook. Je kiest zelf de voor jou beste opties en met name de diversiteit van JBL is waarmee deze aanbieder het verschil maakt. Om het je gemakkelijker te maken om een keuze te maken in het enorme aanbod raden we je de JBL Charge 3 aan, waarover je hier meer vertellen.

JBL is een begrip geworden in de wereld van de Bluetooth speakers

JBL heeft zich de afgelopen jaren stormachtig ontwikkeld en is een begrip in de wereld van de draadloze speakers, waarbij JBL zich specifieerde op Bluetooth speakers. Deze speakers zijn overigens weer continu in competitie met de wifi speakers. Grootste voordeel van JBL Bluetooth speakers is dat je de muziek altijd mee de deur uit neemt, iets dat bij een wifi speaker weer iets moeilijker ligt. Een JBL speaker kopen in het algemeen en de JBL Charge 3 in het bijzonder is zeer verstandig. De gebruikte Bluetooth technologie is goedkoop te implementeren en voor de Bluetooth speakers van JBL en dus ook de JBL Charge 3 ben je geen specifieke app nodig.

De zogenaamde mindere punten van Bluetooth speakers zijn ondertussen sterk verbeterd

De tegenstanders van JBL of beter de tegenstanders van de Bluetooth technologie noemen het feit dat je slechts uit kunt zenden op een luidspreker en het beperkte bereik een nadeel, JBL denkt daar toch anders over zoals het ook achterhaald is om te denken dat er altijd matig gecompromitteerd geluid geleverd wordt. Voorheen werd met Bluetooth het streamen van muziek ook sneller onderbroken. Maar ook dat aspect is door JBL de afgelopen jaren sterk verbeterd. Wel kun je in het algemeen stellen dat de geluidskwaliteit van wifi speakers iets beter is dan die van een Bluetooth speaker.

JBL slaagt erin de kwaliteit van het geluid steeds weer te verbeteren

Ten opzichte van de JBL Charge 2 is de JBL Charge 3 weer sterk verbeterd en dat op zo goed als alle mogelijke vlakken. In tegenstelling tot wat de wifi-adepten zeggen biedt de JBL Charge 3 geweldige audiokwaliteit en zijn de functies zeer praktisch en gebruiksvriendelijk. JBL Charge 3 biedt een fraai pakket functies en speelt de muziek luid en zonder enige vervorming. JBL weet de Bluetooth technologie steeds weer te verbeteren en om dat te begrijpen is het wellicht verstandig om je nog eens duidelijk te maken wat Bluetooth precies is.

Bluetooth maakt communicatie tussen twee apparaten zonder draad mogelijk

Bluetooth is de techniek die de draadloze communicatie tussen twee apparaten mogelijk maakt. De data wordt over een radioverbinding verzonden, en dit hoeft overigens niet alleen maar muziek te zijn. Dat is het uiteraard wel als we spreken over speakers, headsets en koptelefoons. Bluetooth maakt korte kabels overbodig en het bereik ligt vaak rond de tien meter, net genoeg als je je JBL Charge 3 aansluit op je smartphone of tablet. Omdat de Bluetooth technologie nogal wat energie gebruikt werkt het ideaal samen om te gebruiken in combinatie met apparaten die op accu of batterijen werken. En dat doet ook de JBL Charge 3.

JBL Charge 3 is ook nog eens een energiebank en een speakerphone

De JBL Charge 3 is een energiebank van 6000 mAH en is daarnaast ook een speakerphone. Je sluit geheel draadloos tot zeker drie smartphones of tablets aan op de JBL luidspreker Charge 3 en laat ze vervolgens om de beurt een krachtig stereo geluid afspelen. De JBL Charge 3 heeft een geïntegreerde oplaadbare Li-ion batterij. Met een batterij die volledig is opgeladen geniet je van zeker twintig uur muziek. Je kunt ook prima je smartphone of je tablet via USB en de JBL Charge 3 opladen.

Je beantwoordt met je JBL Charge 3 elk telefoontje

Je kunt met de JBL Bluetooth speaker ook telefoontjes beantwoorden, met slechts een druk op de knop. Het geluid dat JBL levert is altijd kraakhelder. JBL beschikt namelijk over een ruis- en echo onderdrukkende speakerphone. Daardoor kun je ook altijd prima bellen en ook altijd goed horen wat er aan de andere kant van de lijn gezegd wordt. Ook dat is iets wat de JBL Charge 3 nadrukkelijk onderscheidt ten opzichte van vergelijkbare Bluetooth speakers.

Je kunt een JBL Bluetooth speaker zelfs onderdompelen

De JBL Bluetooth speaker Charge 3 is IPX7 gecertificeerd, dat betekent dat het prima kan functioneren onder alle weersomstandigheden. Hoe hoger de IP waarde is, hoe beter een apparaat ook buiten toe te passen is. De JBL Charge 3 is dermate waterbestendig, dat je de Bluetooth speaker zelfs onder kunt dompelen. Heb jij ook een JBL Bluetooth speaker in je bezit? Dan kun je via JBL Connect je eigen geluidssysteem realiseren. Dit doe je door verschillende luidsprekers die JBL Connect ondersteunen met elkaar te verbinden.

Met een speaker van JBL bouw je overal een feestje met de beste muziek

De JBL Charge 3 is buitengewoon sterk en krachtig en biedt het best denkbare stereogeluid. Met deze Bluetooth speaker bouw je een feestje op die plaatsen waar jij dat wenst met de beste muziek. Door de hoge IP-waarde en de zeer duurzame en robuuste behuizing kun je ze prima buiten gebruiken. Koop je deze speaker, dan krijg je behalve de JBL Charge 3 een USB-adapter 5V bijgeleverd net als een micro USB-kabel een veiligheidsblad en een beknopte maar duidelijke gebruikershandleiding.

Gerelateerde blogs

Nieuwste artikelen

2 maanden geleden
3 maanden geleden door Jeroen
4 maanden geleden door Joost
5 maanden geleden door Joost