Harman/Kardon: reus in de luidsprekermarkt

Laatste aanpassing: 9 maanden geleden

Hoe goed zijn de Harman Kardon speakers?

Harman/Kardon is een begrip, en dat wereldwijd. Harman/Kardon produceert oplossingen voor onder meer autofabrikanten, consumenten en ondernemingen in de vorm van audio systemen, audio- en visuele producten en zeker ook oplossingen die helpen je bedrijfsautomatisering te verbeteren. Harman/Kardon is echter vooral bekend vanwege de luidsprekers, die elk geluid net even beter en intenser laten linken. Wist je trouwens dat Harman/Kardon onderdeel is van Samsung?

Harman/Kardon: voor alleen de beste audio en entertainment systemen

Zeker onder de zogenaamde audiofielen wordt Harman/Kardon geroemd om het geluid dat geleverd wordt, terwijl ook muzikanten zweren bij het merk. Ondertussen zijn bovendien meer dan vijftig miljoen auto’s uitgerust met Harma/ Kardon audio. Ook de software van het merk mag er zijn en ondersteunt miljarden mobiele apparaten. Bovenal is Harman/Kardon echter het adres voor alleen de beste audio- en entertainment systemen. Zeker ook voor je thuis.

Harman/Kardon is al 65 jaar toonaangevend op met name het gebied van audio

Neem alleen de nieuwe Citation serie van Harman Kardon die nu op de markt is. De Citation lijn is de perfecte combinatie van home audio-entertainment waarbij nadrukkelijk oog is voor de belangrijkste details. Zo is bij de productie heel erg slim gebruik gemaakt van gemixte wollen stof die vuilafstotend en vlam vertragend werkt. Je moet er maar opkomen. Hoewel Harman/Kardon al ruim 65 jaar toonaangevend is op het gebied van audio, weet het zich toch elke keer weer sterk te verbeteren. De audio is een lust voor je zintuigen en brengen vrijwel iedereen in diepe vervoering. Of simpeler gesteld: Harman/Kardon biedt altijd verfijnd geluid. Ongeëvenaard geluid zelfs.

 

 

Gebruik meer luidsprekers en pas multi-room toe

Met de nieuwe Citation serie die op de markt is, kun je heel eenvoudig voor een multiroom toepassing kiezen door verschillende luidsprekers toe te passen. Met multi room speel je dezelfde of andere muziek in verschillende kamers af. De geluidservaring zal zonder meer uniek zijn. Met een luidspreker van Harman/Kardon beschik je overigens over monogeluid, koop je er een luidspreker bij dan geniet je van stereo. Harman/Kardon biedt producten die steeds automatische updates krijgen waardoor de indrukwekkende apparatuur steeds up-to-date zal zijn.

Harman/Kardon adviseert je de 5.1 systeem opstelling te kiezen

Wil je nou eens echt een home theater surround ervaring in je huis? Kies dan voor Harman/Kardon, want die kan je dit bieden zonder daarbij ook nog eens gebruik te hoeven maken van de vaak hinderlijke kabels. Harman/Kardon adviseert je in dit kader een zogenaamde 5.1 systeem opstelling te kiezen om zo te genieten van een ongeëvenaarde film-, sport en ook game-ervaring. Harman/Kardon maakt het mogelijk om samen te werken met Google Assistant, zo geniet je dus van handsfree hulp. Met spraakbediening zet je de producten van Harman/Kardon in werking. Bovendien geeft Google Assistant antwoorden op al vragen en speelt het muziek voor je af. Begin je zin met ‘Ok, Google’ en er zal echt een handsfree wereld voor je open gaan.

De mogelijkheden die de nieuwe Citation lijn te bieden heeft

Er is heel wat te kiezen als je ook overtuigd bent geraakt van Harman Kardon in het algemeen en de Citation serie in het bijzonder. De Citation lijn heb je als Citation One en in de uitvoeringen 100, 300 en 500. Bijzonder is echt de Citation Bar, terwijl je uiteraard ook prima uit de voeten kunt met de Citation Sub, de Citation Tower en de Citation Surround. Zoals gesteld is de Citation Bar bijzonder, al was het alleen al om het werkelijk schitterende ontwerp. Harman/Kardon biedt je de slimste soundbar die multiroom mogelijk maakt en die eveneens kan werken met Google Assistant. De Citation Bar heeft een LCD aanraakscherm en maakt geen gebruik van de subwoofer. Door de ingebouwde Chromecast doe je een beroep op meer dan driehonderd muziekdiensten. Wat wil je nou nog meer?

 

 

Ook bijzonder is de Citation Tower van Harman Kardon

Ook een eyecatcher binnen het toch al opvallende aanbod van Harman Kardon is de Citation Tower, met opvallend mooi industrieel ontwerp. De Citation Tower geldt ondertussen als de meest slimme premium hifi luidspreker die beschikbaar is.

 

 

Waan je op de eerste rij van elk willekeurig concert

De Tower biedt je de beste tweekanaals stereo luisterervaring. De tonen zijn steeds helder en de bassen uiteraard zeer diep. Ook de Tower beschikt over een prachtig full colour LCD aanraakscherm en kan gebruik maken van Google Assistant. De Tower heeft een zeer verfijnde uitstraling en biedt je muziek van concert kwaliteit. Doe je ogen dicht en je waant je op de eerste rij van elk willekeurig concert. Ook de Tower beschikt over een geïntegreerde Chromecast en dus doe je ook nu een beroep op honderden muziekdiensten.

Niet alleen het best denkbare geluid maar ook een altijd elegant en stijlvol design

Ben je op zoek naar alleen de beste home luidsprekers en kwalitatief uitstekende mobiele luidsprekers? Zoek jij alleen de beste soundbars en subwoofers en wil jij je eigen home theater systeem realiseren? Dan kun jij met de producten van Harman/Kardon altijd meer dan goed uit de voeten. De producten bieden niet alleen het best denkbare geluid, maar hebben ook altijd een modern en elegant design en misstaan in geen enkele ruimte. Geluid van Harman/Kardon spreekt iedereen aan, ongeacht de muziekkeuze, ongeacht de leeftijd. De producten zijn bovendien van de beste kwaliteit en ontwikkelen zich nog steeds. Door automatische updates is alles steeds up-to-date en bij Harman/Kardon krijg je levenslange ondersteuning.

 

Gerelateerde blogs

Nieuwste artikelen

2 maanden geleden
3 maanden geleden door Jeroen
4 maanden geleden door Joost
5 maanden geleden door Joost