Eve Cam – De exclusieve Apple HomeKit beveiligingscamera

Laatste aanpassing: 9 maanden geleden

De Eve Cam is een exclusieve beveiligingscamera voor Apple HomeKit met focus op privacy.

Het beveiligen van je huis wordt steeds gemakkelijker en betaalbaarder. Tegenwoordig kan je je huis dan ook op vele verschillende manieren beveiligen. Maak je van Apple HomeKit (de Woning-app op je iPhone) en wil je je huis graag extra beveiligen, dan is de nieuwe Eve Cam beveiligingscamera dé perfecte keuze. Lees in dit artikel meer over de nieuwe Eve Cam!

De Eve Cam, exclusief voor Apple HomeKit

De nieuwe Eve Cam is speciaal ontwikkeld voor gebruikers van Apple HomeKit. De camera is bedoeld voor binnen, zodat jij en je bezittingen beveiligd blijven. Met de handige LED-indicator kan je altijd zien of de camera aan of uit staat en of dat de camera aan het opnemen is. De Eve Cam is voorzien van zowel een bewegingssensor als dag- en nachtvisie. Je kan de camera zo instellen dat mensen, dieren en/of voertuigen worden gedetecteerd. Iedere keer dat de camera beweging detecteert krijg je op je iPhone, iPad of Mac een melding. Via een live verbinding kan je meteen kijken waar die beweging vandaan komt. Als je weg van huis bent weet je dus precies wat in huis aan de hand is. Dit wil je natuurlijk al helemaal weten als er iemand in huis is die je daar liever niet zou willen.

Met de tweeweg audio kan precies opgenomen worden wat er gezegd wordt en kan je zelfs terugpraten. Dit kan van pas komen als je ongewenst bezoek hebt en deze af wilt schrikken. De tweeweg audio kan ook handig zijn als je wilt checken of je kinderen veilig zijn thuis gekomen of als je wilt weten waar je huisdieren mee bezig zijn als jij niet thuis bent!

Het fijne van de Eve Cam is dat deze enkel aan staat en opneemt als jij dit wilt. Via de Woning-app op je iPhone of de Eve-app kan je gemakkelijk de camera aan- en uitzetten op ieder gewenst moment. Bijvoorbeeld als je net terug bent gekomen van vakantie. Daarnaast is het ook mogelijk de frequentie en trigger voor notificaties in te stellen.

Let op! De Eve Cam werkt alleen met Apple HomeKit en de speciaal voor iOS ontwikkelde Eve-app, dus niet met andere smarthome platformen. Om de Eve Cam te kunnen koppelen met Apple HomeKit en buitenshuis te kunnen bedienen, heb je een hub nodig. Een AppleTV of Apple iPad zijn hiervoor het meest geschikt.De Eve Cam houdt je huis in de gaten, maar jouw privacy blijft van gewaarborgd!

De Eve Cam is ontwikkeld om jouw privacy te waarborgen. De Eve Cam heeft een directe verbinding met Apple HomeKit. De live verbinding wordt direct tussen de camera en de telefoon gelegd, zonder cloud of andere tussenverbinding. Dit maakt de Eve Cam heel veilig!

Eve begrijpt dat privacy belangrijk is en vooral als het om je huis gaat. Net zoals ieder Eve product is er ook bij de Eve Cam geen registratie vereist. Ook hoef je geen account of profiel aan te maken. Tevens is er ook geen sprake van tracking en wordt er geen data gedeeld met andere partijen dan jijzelf. Bovendien heeft Eve geen eigen cloud waar je gegevens, beelden of andere informatie in wordt opgeslagen.  

Bewaar je beelden veilig!

Als je wilt dat bepaalde beelden met de Eve Cam worden opgeslagen dan worden deze veilig opgeslagen in je eigen volledig versleutelde iCloud. iCloud is de Cloud-dienst van Apple. De video’s worden versleutelt met HomeKit Secure Video. Wil je gebruik maken van de HomeKit Secure Video service, dan zul een iCloud storage plan nodig hebben. Deze zit er namelijk niet bij. Voor één Eve Cam is een storage plan van 200GB genoeg, maar wil je vijf Eve Cams dan heb je een plan van 2TB nodig.

De opgenomen beelden kunnen alleen ontgrendeld worden op jouw persoonlijke Apple apparaten die hetzelfde iCloud account gebruiken. De beelden worden dan van de versleuteling afgehaald op een manier die alleen beschikbaar is in de Apple Woning- app.

Voor 10 dagen kan je de versleutelde beelden in de Apple HomeKit cloud opslaan zonder dat dit van je Cloud-geheugen af gaat. Je kan de beelden ook permanent opslaan door de onversleutelde video in jouw filmrol op te slaan, terwijl de versleuteling op de achtergrond gewoon onzichtbaar verder gaat.

De nieuwe Eve Cam is een echte aanrader als je graag een veilige leefomgeving behoudt en als je je smarthome hebt ingericht met Apple HomeKit. Dit gloed nieuwe product geeft de garantie tot het veilig bewaren van jouw privacy en zit er ook nog een flitsend uit! 

Gerelateerde blogs

Nieuwste artikelen

2 maanden geleden
3 maanden geleden door Jeroen
4 maanden geleden door Joost
5 maanden geleden door Joost