EVBox laadpalen - alles wat je moet weten

Laatste aanpassing: 9 maanden geleden

EVBox is een vooraanstaand producent van innovatieve en hoogwaardige laadpalen voor thuis. Wij vertellen je er alles over.

Met een de slimme laadstations van EVBox ga je altijd met een volle accu de weg op en ben je en zijn wij weer dichterbij een emissie vrije wereld. Want dat is een van de redenen dat er meer en meer elektrische gereden wordt, net zoals het op termijn kostenbesparend werkt. EVBox is bekend van de laadstations, databeheer en laadaccessoires. Laadpalen van EVBox kunnen de laadkosten eenvoudig verrekenen met bijvoorbeeld je werkgever. Want ook het aantal mensen dat zakelijk elektrisch rijdt neemt steeds meer toe. De EVBox laadpaal is speciaal ontworpen voor de privé oprit voor je garage, zo lijkt het als je kijkt naar het gebruiksgemak dat de EVBox  te bieden heeft.

EVBox: snel en op afstand de meest veilige laadpaal voor op je eigen oprit

De EVBox is snel, verreweg de meest veilige en snelste laadmethode voor bij je thuis. De EVBox is geschikt voor elke elektrische auto van nu en voor die van de toekomst en is slim vanwege het feit dat er meteen gefactureerd kan worden als je bijvoorbeeld zakelijk rijdt. De laadpalen van EVBox zijn duurzaam en vragen nauwelijks om enig onderhoud nadat je ze door professionals hebt laten installeren. EVBox heeft de zaken goed voor elkaar en werkt nauw samen met gecertificeerde installateurs, die een veilige en snelle installatie verzorgen bij je thuis en je graag van deskundig advies voorzien. Ondanks al die functionaliteiten is de EVBox heel eenvoudig in gebruik, en staat het steeds in verbinding met de BackOffice. Zo volg je de laadsessies van de EVBox laadstations vanaf je smartphone of de computer en beheer je jouw EVBox ook gewoon met behulp van tablet of smartphone.

EVBox laadstation op eigen terrein

Laadpalen van EVBox laat je bij voorkeur installeren door professionals en met de EVBox laad je op met een vermogen van tussen de 3,7 kW en 22 kW, afhankelijk van de auto kan eventueel meer of minder vermogen aangeboden worden. Het installeren van een EVBox op eigen terrein is nooit een probleem, daar kleven verder geen beperkende voorwaarden aan. Heb je geen eigen grond dan vraag je een laadpunt aan bij je gemeente, een laadpunt dat dan plaats krijgt op de openbare weg en ook voor openbaar gebruik is. Het wordt dus geen laadpunt speciaal voor jou. Informeer ernaar bij de gemeente. De EVBox is te krijgen in de kleuren antraciet en wit en kent zowel een muur- en wandbevestiging en voldoet aan de CE-normen.

Op je wenken bediend en lever je eigen maatwerk

EVBox heeft alles in huis voor het op meer dan adequate wijze opladen van de elektrische auto. Thuis Laadpalen, zakelijke laadpalen, snelladers, publieke laadpalen, smart charging, databeheer; EVBox weet er echt alles van en kan je altijd verder helpen in je zoektocht naar de voor jou perfecte oplossing voor je laat vraagstuk. Ja natuurlijk. Er is ook een EVBox Tesla. En dat voor alle modellen van deze gigant op het gebied van elektrische auto’s. Laten we de Tesla Model S als voorbeeld nemen. Voor het thuis opladen kun je dan prima uit de voeten met de EVBox 3-fase 16A, voor kantoorgebruik kun je het best gebruik maken van de EVBox 3-fase 32 A. Ook de Tesla is een type 2 stekker nodig, mocht je plannen hebben om een Tesla aan te schaffen. EVBox Backoffice, de EVBox app; met de EVBox laadpaal word je op de wenken bediend en lever jij je eigen maatwerk.

Vele voordelen

Ondertussen zijn de voordelen van de EVBox al niet meer op de vingers van een hand te tellen. Neem alleen al het feit dat de EVBox voor thuis liefst acht keer sneller laadt dan een regulier stopcontact. Ook het feit dat de EVBox gemakkelijk in gebruik is, is een groot voordeel, net zoals de laadkosten dus direct gefactureerd en verrekend kunnen worden, bijvoorbeeld met je werkgever als je zakelijk rijdt. De EVBox is bovendien beschikbaar in diverse laadvermogens en ook met verschillende kabellengtes. Ook de optionele kabelhouders zijn erg handig en een echte aanrader. Daarnaast spreekt met name het feit dat er amper onderhoud nodig is heel veel mensen aan.

EVBox voldoet aan alle geldende CE-normen

Naar een laadpunt bij je thuis wil je verder geen omkijken hebben, het moet gewoon altijd werken en dat is precies wat de EVBox doet. Voordeel en eigenlijk logisch is dat de producten van EVBox allemaal gecertificeerd zijn en voldoen aan de geldende CE-normen. Ook dat is een geruststellende gedachte. Het is erg belangrijk dat de laadpaal bij je thuis op de juiste wijze geïnstalleerd wordt. En dat is echt werk voor professionals.

Met de EV laadpas laad je op alle openbare laadplaatsen

Je kunt met je gratis EVBox laadpas op openbare laadplaatsen je auto opladen overigens. Je houdt de laadpas voor de laadpaal e de laadsessie gaat al meteen van start. De laadpassen bieden toegang tot alle openbare laadpalen in ons land en zelfs voor een aantal uit het netwerk van EVBox in het buitenland. Informeer ernaar, want met een EVBox laadpaal ga je altijd met een volle accu de weg op. Bovendien kun je de EVBox laadpas gratis krijgen. Daarmee is EVBox nadrukkelijk onderscheidend op het gebied van het opladen van de elektrische auto’s en alles wat daar verder mee te maken heeft.

Gerelateerde blogs

Nieuwste artikelen

2 maanden geleden
3 maanden geleden door Jeroen
4 maanden geleden door Joost
5 maanden geleden door Joost